Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bruxellesul deschis cu anumite conditii vaccinurilor din Rusia si China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bruxellesul deschis cu anumite conditii vaccinurilor din Rusia si China

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a aratat deschisa ieri la accesul vaccinurilor din China si Rusia pe piata europeana cu conditia ca acestea sa demonstreze transparenta totala si se spuna evaluarii autoritatii europene de reglementare, potrivit unor surse parlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Ursula von der Leyen s-a aratat deschisa vaccinurilor din China si Rusia cu conditia sa demonstreze transparenta totala si sa se supuna evaluarii europene

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a aratat deschisa marti la accesul vaccinurilor din China si Rusia pe piata europeana cu conditia ca acestea sa demonstreze transparenta totala si se spuna evaluarii autoritatii europene de reglementare, potrivit unor surse parlamentare, noteaza AFP.

Medicul Emilian Imbri: As merge pe ideea ca se pot deschide scolile, dar ponderat si numai cele care au anumite conditii si in care se respecta niste reguli (VIDEO)

Elevii urmeaza sa afle in cursul zilei de astazi daca vor reveni fizic in salile de clasa, din data de 8 februarie. Ministerul Educatiei a propus trei scenarii pentru cel de-al II-lea semestru al anului scolar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )