Libnet.ro
UNICEF

20:15

BSDA 2018, cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei! Armele viitorului, la Romaero (VIDEO)

B1 B1,
BSDA 2018, cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei! Armele viitorului, la Romaero (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce. continuă pe B1

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei - Black Sea Defense Aerospace (BSDA) 2018: Peste 270 de expozanti, ntre 16-18 mai la Romaero Baneasa

Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018, cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei va reuni la Romaero Baneasa, intre 16 si 18 mai, peste 270 de expozanti din domeniile apararii, securitatii cibernetice si aeronauticii. Evenimentul de la Romaero, ce se tine o data la fiecare doi ani, este cu atat mai important in acest an avand in vedere bugetul marit al armatei la 2% din PIB, multe dintre firmele participante vizand contracte de achizitii militare cu Romania.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei, intre 16-18 mai, la Romaero Baneasa

Romaero Baneasa va fi intre 16 si 18 mai gazda celei mai mari expozitii de aparare si aeronautica din Estul Europei, Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018. Peste 270 de expozanti din domeniile.

A inceput cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei: Hans Klemm si Mihai Fifor au deschis BSDA 2018 (FOTO)

Miercuri a fost deschiza cea de-a saptea editie a Expozitiei Internationale dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale, Securitatii Cibernetice si Securitatii Private.

A inceput cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei: Hans Klemm si Mihai Fifor au deschis BSDA 2018 (FOTO, VIDEO)

Miercuri a fost deschiza cea de-a saptea editie a Expozitiei Internationale dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale, Securitatii Cibernetice si Securitatii Private.

VIDEO / FOTOGALERIE BSDA 2018: Imagini de la cea mai mare expozitie de aparare din estul Europei - Cu ce au venit marile companii din domeniul aerospatial si al apararii la Bucuresti

Peste 270 de companii care activeaza in domenii ce tin de aparare, securitate si aerospatial au expus, in aceste zile, produse si echipamente la Black Sea Defense Aerospace 2018, cel mai mare astfel de salon din Europa de est ce are loc la BUcuresti la fiecare doi ani. Dincolo de expozantii privati, multe echipamente ale Armatei romane au fost puse la display, dar si aeronave ale aliatilor americani. Vezi in articol ovideo-fotogalerie cu ce poate este expus anul acesta la BSDA.

Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Florian Libocor: O tara intreaga nu intelege ca, acum, cu 1. 400 de lei nu mai este in masura sa cumpere aceleasi bunuri si servicii pe care le cumpara in urma cu un an cu o mie de lei * Vasilescu, BNR: Dobanda si inflatia sunt surori siameze Rata anuala a inflatiei inregistrata de tara noastra in luna aprilie a atins cea mai mare valoare din Uniunea Europeana UE), respectiv 4,3%, evidentiaza Eurostat. Alaturi de Roma-nia, pe primele locuri ca nivel al inflatiei se afla Slovacia cu 3%) si Estonia 2,9%), in timp ce statele cu cea mai scazuta inflatie sunt Cipru minus 0,3%) si Irlanda minus 0,1%).

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, in aprilie, cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate, astzazi, de biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat, care arata ca la nivelul UE inflatia a incetinit cu 0,1 puncte procentuale, la 1,4%.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )