Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei - Black Sea Defense Aerospace (BSDA) 2018: Peste 270 de expozanti, ntre 16-18 mai la Romaero Baneasa

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei - Black Sea Defense Aerospace (BSDA) 2018: Peste 270 de expozanti, ntre 16-18 mai la Romaero Baneasa

Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018, cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei va reuni la Romaero Baneasa, intre 16 si 18 mai, peste 270 de expozanti din domeniile apararii, securitatii cibernetice si aeronauticii. Evenimentul de la Romaero, ce se tine o data la fiecare doi ani, este cu atat mai important in acest an avand in vedere bugetul marit al armatei la 2% din PIB, multe dintre firmele participante vizand contracte de achizitii militare cu Romania. continuă pe Hotnews

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei, intre 16-18 mai, la Romaero Baneasa

Romaero Baneasa va fi intre 16 si 18 mai gazda celei mai mari expozitii de aparare si aeronautica din Estul Europei, Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018. Peste 270 de expozanti din domeniile.

Povestea celui mai mare eveniment de arta din Romania: cu ce suprize vin organizatorii dupa cinci ani de Art Safari Bucuresti

Art Safari Bucuresti, cel mai cunoscut eveniment de arta din Romania, a ajuns la cea de cincea editie, in cadrul careia expune lucrari de arta in valoare de 10 milioane de euro si asteapta 50. 000 de vizitatori. Insa nu a fost intotdeauna asa: am stat.

Cea mai mare actiune de ecologizare in Cetatea Devei, realizata de voluntari

Peste 100 de tineri sunt asteptati sa participe, ca voluntari, la actiunile de ecologizare a Cetatii Devei si a Dealului Cetatii.

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Romania se poate mandri, in acest moment, cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, dar si cu cea mai buna handbalista, Cristina Neagu.

Cea mai fericita varsta din punct de vedere sexual

Aproximativ 40% dintre cetatenii in varsta americani au dezvaluit intr-un sondaj ca inca mai fac sex,iar 73% dintre acestia sunt complet satisfacuti din acest punct de vedere, un procent mai ridicat de.

Avem cea mai ridicata dinamica pozitiva a antreprenoriatului feminin

La usurinta de a derula afaceri, stim deja ca am cazut 9 locuri in ultimul raport al Bancii Mondiale. Tot 9 pozitii am pierdut in clasamentul raportului global al talentelor. 6 locuri am pierdut in raportul global al competitivitatii, publicat de Forumul Economic Mondial. 2 pozitii am pierdut in raportul global al competitivitatii turismului. Tot 2 locuri am pierdut in raportul de progres social in lume. Romania pierde un loc si in clasamentul global al antreprenoriatului in raportul GEDI 2018, dupa caderea cu alte trei pozitii in anul anterior. Dar am reusit sa performam la cea mai ridicata dinamica a antreprenoriatului feminin, in raportul Mastercard Index of Women Entrepreneurship 2018, si sa urcam 4 locuri in clasamentul mondial. Asupra ultimelor doua rapoarte imi propun sa zabovesc, scurt si la obiect, intrucat pe celelalte le-am disecat imediat dupa aparitia lor.

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

SpaceX a lansat cea mai noua si mai puternica racheta a sa

SpaceX a lansat cea mai noua si cea mai puternica racheta a sa, care ar urma sa duca si oameni in spatiu. Falcon 9 Block 5 a decolat cu succes de la centrul spatial Cape Canaveral din Florida. Conform.

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )