Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bucurestenii din Sectorul 1 au cele mai multe locuri de parcare la dispozitie din oras

Adevărul Adevărul,
Bucurestenii din Sectorul 1 au cele mai multe locuri de parcare la dispozitie din oras

Cele mai multe locuri de parcare amenajate de administratiile locale din Capitala este in Sectorul 1. Aici, oamenii au la dispozitie, pe langa cele 8. 000 de locuri de resedinta, alte 100. 000 de locuri oferite in mod gratuit. continuă pe Adevărul

Cum se vede Romania pe Facebook: suntem 7 milioane de locuitori, iar cele mai vizitate locuri se regasesc in Capitala

Pe Facebook, numarul utilizatorilor romani a ajuns la 7 milioane. Aproximativ 95% din acestia si-au setat orasul din care provin, iar cea mai apreciata pagina de pe reteaua sociala este a cantaretei Inna. Cele mai vizitate locuri din Romania apartine Capitalei, unde sunt si cei mai multi utilizatori.

Creditele acordate in ianuarie, cele mai multe din ultimii 4 ani

Banchile din China au acordat, luna trecuta, cele mai multe credite din ultimii patru ani, totalizand 217 miliarde de dolari 1. 32 de miliarde de yuani), depasind de peste trei ori nivelul din decembrie, semn ca economia chineza este departe de a isi frana cresterea, transmite publicatia Financial Times, citand banca centrala a Chinei.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Perchezitii DNA la mai multe firme din tara. Prejudiciul: zeci de milioane de euro.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii in mai multe judete si verifica mai multe societati comerciale pentru posibile fapte de evaziune fiscala de zeci de milioane de euro, informeaza Agepres. Citeste si: Perchezitii in Bucuresti si Giurgiu, la comerciantii de fier vechi. Membrii unui clan interlop, vizati de ancheta Actiunea este a Serviciului Teritorial Targu Mures, iar potrivit acelorasi surse, evaziunea fiscala s-ar fi savarsit printr-un sistem ingenios .

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub cod galben de ceata care va determina scadea vizibilitatii, izolat, sub 50 de metri. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2).

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub cod galben de ceata care va determina scadea vizibilitatii, izolat, sub 50 de metri. Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2).

Siria: Esec total al negocierilor de la Geneva. Mediatorul ONU cere scuze poporului sirian. SUA: Rusii sa faca mai multe eforturi. Londra da vina pe Damasc

La doua saptamani de la un esec initial, cea de a doua runda de discutii desfasurate la Geneva intre opozitia si guvernul din Siria nu a fost incununata de niciun progres in gasirea unei solutii politice pentru conflictul de peste 3 ani care a devastat aceasta tara. Vestea esecului a fost catalogata de Marea Britanie drept un regres grav, seful diplomatiei britanice aruncand vina pe regimul de la Damasc. La randul sau, Washingtonul a cerut deschis Moscovei sa faca mai multe eforturi pentru a convinge regimul lui Bashar-al-Assad sa accepte un compromis.

Trei barbati au fost prinsi in flagrant dupa ce au inselat mai multe firme din Bucuresti

Trei barbati din judetul Constanta au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile, fiind prinsi in flagrant dupa ce au inselat mai multe firme din Bucuresti, prejudiciul total, de 150. 000 de lei, fiind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )