Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda. ELCEN ii acuza pe oamenii lui Firea ca ii trateaza cu indiferenta

Playtech Playtech,
Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda. ELCEN ii acuza pe oamenii lui Firea ca ii trateaza cu indiferenta

Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda. Refuzul PMB de a plati subventia catre RADET ar putea deveni o povara pe care tot cetatenii Capitalei o vor duce. ELCEN analizeaza sistarea serviciului, din cauza indiferentei. Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, declara ca, din cauza refuzului Primariei Municipiului . continuă pe Playtech

Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda. ELCEN analizeaza sistarea serviciului

Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, sustine ca, din cauza refuzului Primariei Municipiului Bucuresti PMB) de a plati subventia catre RADET, creantele curente neincasate de ELCEN au ajuns la 217,5 milioane lei. in aceste conditii, administratorul judiciar al ELCEN anunta ca va convoca Comitetul Creditorilor, urmand ca acestia sa decida daca ELCEN va sista livrarea agentului termic catre RADET.

Zile de foc in ALDE! Calin Popescu Tariceanu ar putea ramane fara sefia partidului

Urmeaza zile de foc pentru Calin Popescu Tariceanu, care ar putea ramane fara sefia ALDE. Surse din partid spun ca exista un val urias de nemultumire dupa decizia de a parasi coalitia de guvernare.

ELCEN ar putea opri apa calda in Capitala. Administratorul judiciar: Gabriela Firea gaseste bani pentru reclame platite la TV, excursii pentru pensionari si spectacole, nu si pentru plata datoriilor

Situatie critica in Capitala! Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda in maximum o luna din cauza unor datorii neplatite de Primarie, in valoare de peste 200 de milioane de lei. Ovidiu.

RADET opreste apa calda la peste 380 de blocuri

Nu mai putin de 387 de blocuri in zona strazii Turnu Magurele din Sectorul 4 nu au apa calda pana in data de 7 septembrie. Sistarea serviciului este cauzata de o serie de lucrari la mai multe puncte termice. Vedeti in continuare strazile afectate de.

Sistarea livrarii apei calde in Bucuresti, analizata de ELCEN: Probabilitatea ca apa calda sa fie oprita este destul de mare

Administratorul judiciar ELCEN Sierra Quadrant transmite ca urmare a refuzului Primariei Bucuresti de a plati subventia catre RADET, creantele curente neincasate de ELCEN au ajuns la 217,5 milioane lei, motiv pentru care Comitetul Creditorilor ELCEN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )