Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bucurestenii vulnerabili, fara stimulentul financiar. PRO Romania: Aceasta bataie de joc trebuie sa inceteze

Antena3 Antena3,
Bucurestenii vulnerabili, fara stimulentul financiar. PRO Romania: Aceasta bataie de joc trebuie sa inceteze

PRO Romania ii someaza atat pe primarul in functie, cat si pe cel care a pierdut alegerile, sa inceteze ping-pongul acuzatiilor si sa ceara Guvernului suplimentarea fondurilor pentru ca persoanele cu handicap, deja defavorizate, sa nu ramana fara sprijin, spune deputatul Gabriela Podasca. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Pro Romania propune deschiderea tuturor afacerilor, cu testarea permanenta a angajatilor

Pro Romania sustine redeschiderea tuturor afacerilor, cu testarea permanenta a angajatilor care lucreaza acolo, dupa cum a declarat senatorul Calin Popescu Tariceanu, scrie Agerpres. Toate.

Tariceanu: Noi, la Pro Romania, am hotarat ca in programul anticriza sa propunem deschiderea tuturor afacerilor

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu anunta ca Pro Romania sustine deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanenta a celor care lucreaza acolo pentru ca toate restrictiile acestea pe care Guvernul PNL le impune mediului de afaceri afecteaza aproape in totalitate companiile mici.

Tariceanu: PRO Romania va propune deschiderea HoReCa, in pofida pandemiei de COVID

Fostul lider ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care va candida pe listele PRO Romania pentru un nou mandat parlamentar, a anuntat ca in programul anticriza al acestei formatiuni este prevazuta redeschiderea tuturor afacerilor.

Tariceanu: Pro Romania propune deschiderea tuturor afacerilor, cu masuri de protectie, cu testare permanenta a angajatilor

Senatorul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca Pro Romania propune deschiderea tuturor afacerilor, cu respectarea masurilor de protectie si testarea permanenta a angajatilor. Solutia inchiderii este o exceptie nu o regula si se aplica doar acolo unde se dezvolta focare, a completat Tariceanu.

TARICEANU: Pro Romania propune deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanenta a angajatilor

Calin Popescu-Tariceanu a afirmat pe pagina personala de Facebook ca Pro Romania sustine deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanenta a celor care lucreaza acolo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )