Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bucuresti, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.04. Indicele se apropie de 7 in Constanta si Ilfov

B1 B1,
Bucuresti, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.04. Indicele se apropie de 7 in Constanta si Ilfov

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 11 decembrie, inca 6. 460 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19, ducand bilantul total al infectarilorcu noul coronavirus la 545. 567 de. continuă pe B1

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

Bursele au scazut luni in cea mai mare parte, la nivel global, din cauza restrictiilor legate de Covid-19. Lira sterlina s-a depreciat

Bursele au scazut luni in cea mai mare parte, la nivel global, din cauza restrictiilor legate de Covid-19, in timp ce lira sterlina s-a depreciat in lipsa acordului negociat de Marea Britanie si Uniunea Europeana, transmite Reuters.

DSP Bucuresti: in acest moment nu se impune carantinarea Capitalei. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput Capitala a ajuns vineri la cea mai mare rata de infectare

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Oana Nicolescu, au declarat vineri ca la acest moment nu se pune problema carantinarii Capitalei si ca nu a fost luata in discutie o astfel de masura, afirmand ca degeaba sunt impuse noi restrictii daca nu se respecta cele in vigoare deja. intrebata despre numarul mare de cazuri zilnice de COVID-19 in Bucuresti, Nicolescu a raspuns. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput. Vineri, Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare din Romania, de la debutul pandemiei - 7.

Anda Adam da o masina sau 10.000 de euro! Face cea mai mare tombola pe Instagram!

Anda Adam a dat startul celei mai mari tombole organizata online de un influencer din Romania. Artista si-a surprins comunitatea de aproape 1,2 milioane de fani de pe Instagram dand startul unei tombole ce are ca premiu o masina sau 10. 000 de euro. Unul din fanii artistei va avea astfel ocazia sa treaca in noul an la volanul unui automobil nou sau, la alegere, cu contul mai bogat cu 10. 000 de euro.

Evaluarea Airbnb a depasit joi 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in SUA in 2020

Pretul actiunilor Airbnb a crescut de peste doua ori la debutul bursier de joi, evaluand platforma pentru inchirieri de locuinte la putin peste 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in Statele Unite in 2020, transmite Reuters.

Prognoza meteo, azi, 11 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de astazi, 11 decembrie, meteorologii anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temorar noros in cea mai mare parte a teritoriului, iar cantitatile de precipitatii vor.

Romania, a doua cea mai mare scadere a numarului de angajati din UE

Numarul angajatilor a crescut cu 1% in zona euro si cu 0,9% in UE, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, dar cel mai semnificativ declin s-a inregistrat in Lituania, Romania siBulgaria, arata datele Eurostat.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

GRAFIC Niciun judet nu mai depaseste rata de infectare de 7 in Bucuresti - 6,76

Rata de infectare nu depaseste rata de infectare de 7, cel mai mare indice privind imbolnavirile la 14 zile fiind inregistrat joi in Constanta, respectiv 6,99, in scadere usoara fata de ziua precedenta.

EUROSTAT: Romania a inregistrat cea mai mare scadere a cheltuielilor legate de locuinte

In 2019, gospodariile din UE au cheltuit peste 1 700 miliarde EUR echivalentul a 12,3% din PIB-ul UE) pe Locuinte, apa, electricitate, gaze si alti combustibili, conform unui comunicat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )