Libnet.ro
UNICEF

22:00

DSP Bucuresti: in acest moment nu se impune carantinarea Capitalei. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput Capitala a ajuns vineri la cea mai mare rata de infectare

Hotnews Hotnews,
 DSP Bucuresti: in acest moment nu se impune carantinarea Capitalei. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput Capitala a ajuns vineri la cea mai mare rata de infectare

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Oana Nicolescu, au declarat vineri ca la acest moment nu se pune problema carantinarii Capitalei si ca nu a fost luata in discutie o astfel de masura, afirmand ca degeaba sunt impuse noi restrictii daca nu se respecta cele in vigoare deja. intrebata despre numarul mare de cazuri zilnice de COVID-19 in Bucuresti, Nicolescu a raspuns. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput. Vineri, Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare din Romania, de la debutul pandemiei - 7. continuă pe Hotnews

DSP Bucuresti: in acest moment nu se impune carantinarea Capitalei

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Oana Nicolescu, au declarat vineri ca la acest moment nu se pune problema carantinarii Capitalei si ca nu a fost luata in discutie o astfel de masura.

Prefectul Traian Berbeceanu spune ca nu se impune carantinarea Capitalei: Degeaba iei foarte multe masuri pe hartie daca nu le respectiSefa DSP Bucuresti: Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput, acum vorbim de un platou (VIDEO)

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si sefa Directiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, Oana Nicolescu, spun ca nu s-a discutat despre o posibila carantinare a Bucurestiului. Rata incidentei cazurilor.

NICUSOR DAN: Carantinarea Bucurestiului nu este o ipoteza pe care sa o luam in calcul in acest moment

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca o carantinare a Municipiului Bucuresti nu este luata in calcul in acest moment, conform Agerpres.

Traian Berbeceanu: Restrictiile care se afla in vigoare si care au fost stabilite de catre specialisti sunt suficiente la acest moment (VIDEO)

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca restrictiile care sunt in vigoare la acest moment sunt de natura sa ne ajute.

NICUSOR DAN: Nu se impune in acest moment carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului.

Prefectul Capitalei: La acest moment nu avem in vedere scenariul intrarii in carantina a Bucurestiului

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat miercuri, ca in acest moment nu se pune problema instituirii carantinei in Bucuresti, fiind nevoie de respectarea regulilor care au fost impuse pentru combaterea epidemiei.

Gabriela Firea: Carantinarea Capitalei, primul cuvant rostit dupa alegeri de noii alesi de dreapta

Carantinarea Capitalei e primul cuvant rostit dupa alegeri de catre noii alesi locali de dreapta, acuza prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea, fost primar general: Sa sufere toata lumea.

Nelu Tataru a cerut inspectorilor DSP Bucuresti sa faca verificari la Spitalului Victor Babes din Bucuresti in cazul pacientei moarte dupa detubare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a cerut inspectorilor sanitari de stat de la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti sa faca o evaluare a procedurilor operationale de lucru si a atributiilor din fisele de post la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti, unde o pacienta a murit dupa ce ar fi fost detubata din greseala de un brancardier.

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

DORIN BOERESCU, 2PERFORMANT: in acest moment, listarea noastra la bursa vine ca un pas firesc

Dorim sa profitam de fereastra de oportunitate extraordinara pe care o avem in fata, atat in Romania, cat si in regiune * Industria de IT reprezinta o sansa prin care tara noastra poate sa recupereze decalajul pe care-l are fata de economiile dezvoltate, este de parere CEO-ul 2Performat Listarea in acest moment a 2Performant 2P) la Bursa de Valori Bucuresti BVB) vine ca un pas firesc, dupa ce societatea a parcurs un ciclu normal de dezvoltare si finantare al companiilor de tehnologie, a spus ieri Dorin Boerescu, director general al emitentului care tocmai si-a facut debutul in Piata AeRO.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )