Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Bucuresti: Circulatie cu intarzieri pe Magistrala 2 de metrou, din cauza unui tren defect

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti: Circulatie cu intarzieri pe Magistrala 2 de metrou, din cauza unui tren defect

Circulatia pe Magistrala 2 de metrou s-a desfasurat cu mari intarzieri, marti dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat, in jurul orei 7:30, in zona Piata Romana, a declarat pentru Agerpres directorul de comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru. In jurul orei 7:30, un tren s-a defectat la Piata Romana. Calatorii au fost coborati din tren in statia Piata Romana, iar garnitura a fost dusa la depoul Berceni. Deoarece era defect, trenul a mers foarte incet, ceea ce a condus la o circulatie cu mari intarzieri pe Magistrala 2, a explicat Evelyne Croitoru. continuă pe Hotnews

Sucevean dus cu un elicopter SMURD la Bucuresti din cauza unor arsuri grave

Un sucevean a fost transportt de urgenta cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arsi din Bucuresti, dupa ce a suferit arsuri grave din cauza unui trasnet care i-a incendiat gospodaria.

Air France si Lufthansa suspenda zborurile spre Israel din cauza riscului unor atacuri cu rachete

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis suspendarea zborurilor spre Israel, din cauza rachetelor lansate de militanti Hamas in contextul conflictului cu armata israeliana. Am decis suspendarea.

Electrolux, pe pierderi din cauza cheltuielilor de restructurare

Compania suedeza Electrolux AB, cel mai mare producator mondial de electrocasnice, a raportat pierderi pentru cel de-al doilea trimestru din acest an, din cauza costurilor generate de restructurare.

intarzieri de zeci de minute pe calea ferata din cauza unei defectiuni la macaz in statia Ciolpani

Sute de oameni au stat blocati in trenuri, marti dimineata, dupa ce un macaz din statia Ciolpani s-a defectat, informeaza B1 TV. Mai multe trenuri au asteptat la semnalul de alarma la intrarea in statiile.

Romania devine somera: 62% din locurile de munca, in pericol sa dispara din cauza automatizarii

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor. Tara noastra are cea mai ridicata rata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de.

Demisii in lant ale jurnalistilor rusi, din cauza manipularii stirilor fata de Ucraina. Azi, Pavel Sheremet, de la OTR. E al treilea caz de acest fel de la inceputul anului

Un alt jurnalist rus a demisionat in semn de protest fata de deformarea adevarului fata de Ucraina, denuntand astfel politica editoriala practicata in anumite redactii din Rusia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )