Libnet.ro
UNICEF

07:01

Electrolux, pe pierderi din cauza cheltuielilor de restructurare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrolux, pe pierderi din cauza cheltuielilor de restructurare

Compania suedeza Electrolux AB, cel mai mare producator mondial de electrocasnice, a raportat pierderi pentru cel de-al doilea trimestru din acest an, din cauza costurilor generate de restructurare. continuă pe Ziarul Bursa

Sucevean dus cu un elicopter SMURD la Bucuresti din cauza unor arsuri grave

Un sucevean a fost transportt de urgenta cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arsi din Bucuresti, dupa ce a suferit arsuri grave din cauza unui trasnet care i-a incendiat gospodaria.

Hunedoara: Protest spontan al minerilor de la Lonea, din cauza contractului colectiv de munca

Aproximativ 200 de mineri de la Exploatarea Lonea au protestat, vineri, in curtea unitatii, din cauza noului contract colectiv de munca, informeaza Agerpres.

Nita: Factura pentru electricitate a populatiei, ridicata din cauza distribuitorilor

Facturile pentru energia electrica ale consumatorilor casnici sunt ridicate din cauza costurilor de distributie, a declarat, ieri, ministrul Economiei, Constantin Nita, care a precizat ca, din 2017, populatia va avea posibilitatea sa isi aleaga distribuitorul.

Jaf pe bani publici la Tulcea. Transportul in comun, pe butuci din cauza achizitiilor paguboase facute de primarie

Jaf din bani publici in orasul Tulcea. in 10 ani de mandat, primarul PDL Constantin Hogea a pus pe butuci Compania de Trasport Public Local. Primaria din Tulcea platit din bugetul local 250. 000 de euro pentru.

Demisii in lant ale jurnalistilor rusi, din cauza manipularii stirilor fata de Ucraina. Azi, Pavel Sheremet, de la OTR. E al treilea caz de acest fel de la inceputul anului

Un alt jurnalist rus a demisionat in semn de protest fata de deformarea adevarului fata de Ucraina, denuntand astfel politica editoriala practicata in anumite redactii din Rusia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )