Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti - Ilfov, zona cu cele mai multe inmatriculari in 2017

România Liberă România Liberă,
Bucuresti - Ilfov, zona cu cele mai multe inmatriculari in 2017

Cele mai mari ponderi in totalul inmatricularilor de autovehicule din 2017 se regasesc in Bucuresti-. continuă pe România Liberă

10 milioane de romance sarbatoresc Ziua Femeii. Cele mai multe dintre ele sunt in mediul urban

Cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, Institutul National de Statistica a publicat o selectie de date si informatii statistice si ureaza tuturor femeilor din Romania La multi ani! Din cele 19, 6 milioane de persoane care la 1 ianuarie 2017 aveau resedinta obisnuita pe teritoriul Romaniei pentru cel putin 12 luni, 10 milioane erau femei, reprezentand 51,1% din totalul populatiei rezidente.

8 martie. Horoscopul de Ziua Femeii, cu Camelia Patrascanu. Surprize pentru cele mai multe zodii

O zi a adevarului. Fiti foarte atenti ce cuvinte folositi, ce gesturi faceti si mai ales ce promisiuni faceti in ce va angajati. Berbec. Aveti vesti din strainatate de la persoanele cu foarte mult?.

Care au fost cele mai de succes postari pe Facebook in 2017

In mod poate surprinzator, clip-ul Facebook din Romania cu cele mai multe like-uri in 2017 a fost unul ce are ca punct central prelucrarea lemnului, conform unui studiu ZeList.

Atentie, soferi! Trafic restrictionat in mai multe zone din Capitala din cauza Congresului PSD

In Bucuresti, circulatia va fi restrictionata astazi pe mai multe artere din zona Salii Palatului, unde are loc Congresul PSD. De la aceasta ora se inchid primele doua benzi ale Bulevardului Stirbei.

Alunecare de teren pe 250 de metri patrati la iesirea din municipiul Bistrita; mai multe echipaje intervin in zona

O alunecare de teren de aproximativ 250 de metri patrati s-a produs, sambata, la iesirea din municipiul Bistrita, in apropierea unui drum judetean, transmite News. ro. Mai multe echipaje intervin in zona si au imprejmuit perimetrul. Deocamdata, nu se impune evacuarea caselor din zona.

Inundatii in 19 localitati din 6 judete. Cele mai mari pagube sunt in Teleorman, fiind afectate peste 80 de gospodarii

Peste 120 de pompieri au intervenit cu 40 mijloace tehnice, in ultimele 24 de ore, in 19 localitati din sase judete, unde s-au produs inundatii generate de topirea zapezii si de cresterea nivelului panzei freatice din anumite zone, cel mai afectat fiind judetul Teleorman, unde au fost inundate peste 80 de gospodarii, mai multe hectare de teren arabil, iar aproximativ 140 de fantani au fost colmatate, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), relateaza News. ro.

Trei clujeni banuiti ca au comis mai multe furturi din scoli si firme, identificati de politisti

Trei clujeni sunt suspectati de catre politisti ca au comis mai multe furturi pe raza judetelor Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures din unitati de invatamant si societati comerciale, cauzand un prejudiciu de peste 100. 000 lei, potrivit unui comunicat de presa remis duminica de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si citat de Agerpres.

Adevaruri ascunse. Cele mai costisitoare femei ale zodiacului. Mihai Voropchievici a dezvaluit care zodie papa toate finantele unui barbat

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cele mai costisitoare femei ale zodiacului. Potrivit numerologului, cele mai putin costisitoare femei sunt cele din zodia.

Restrictii de trafic pe mai multe artere din centrul Bucurestiului, pentru Congresul PSD

Circulatia pe mai multe artere din Capitala va fi restrictionata sambata, pana la ora 18,00, pentru .

Romanii au prins gustul croazierelor. Care sunt cele mai cautate destinatii si ce tarife au

Romanii au prins gustul croazierelor, astfel ca de la an la an tot mai multi turisti pleaca in acest gen de vacante. Cele mai cautate croaziere raman cele care au ca si itinerariu Marea Mediterana, unde preturile incep de la 400 de euro/persoana sau.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )