Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bucuresti, in topul celor mai poluate orase din Europa. Doar localitatile industriale il depasesc

Playtech Playtech,
Bucuresti, in topul celor mai poluate orase din Europa. Doar localitatile industriale il depasesc

Topul celor mai poluate orase din Europa a aratat ca doar localitatile industriale mai depasesc Bucurestiul. Situatia este alarmanta in ceea ce priveste poluare, lucru care se resimte si afecteaza ecosistemul. Pe ce loc se afla Capitala in topul realizat de specialisti? Bucuresti, in topul celor mai poluate orase din Europa Primaria Capitalei a anuntat, . continuă pe Playtech

Bucurestiul, in topul celor mai poluate orase din Europa

Primaria Capitalei a precizat, joi, ca Bucurestiul este pe locul sase in topul celor mai poluate ora.

Topul celor mai rapide goluri din istoria fotbalului. Jucatorul care a inscris dupa doar 1,8 secunde

In ultimele trei decenii, zeci de fotbalisti de pe tot globul au reusit sa deschida scorul intr-un meci in mai putin de 30 de secunde. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai rapide goluri din istoria fotbalului inscrise in meciuri oficiale din diferite campionate sau in cupele europene, un top intocmit de catre englezii de la site-ul Sports Show.

Bloomberg: Averile celor mai bogate familii din lume cresc cu cate 4 milioane de dolari in fiecare ora. Primele 25 controleaza 1,4 trilioane

Numerele naucesc mintea: 70. 000 de dolari pe minut, 4 milioane pe ora, 100 de milioane pe zi. Atat de repede a crescut averea Waltonilor, clanul din spatele lui Walmart Inc. , de cand a publicat Bloomberg anul trecut clasamentul celor mai bogate familii din lume. in acest ritm, bogatia lor a crescut cu $23. 000 de cand ati inceput sa cititi aici. Un angajat nou la Walmart va fi facut 6 centi in acelasi timp, spre cei 11 dolari pe ora ai salariului minim.

BBC: Romania are cele mai criminale drumuri din Europa

Peste doar cateva zile, cei de la BBC vor difuza un reportaj construit in jurul ratei absurde a accidentelor rutiere din Romania. Din pacate, tara noastra este pe primul loc in Europa, la.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 AUGUST Nuclearelectrica - cel mai rentabil emitent din BET

Inregistrand o apreciere de 2,47%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 august, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o crestere de 1,08%, in perioada mentionata.

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League

Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League la fotbal dupa ce a terminat la egalitate, 1-1 0-1), cu AEK Atena, joi seara, pe Stadionul Olimpic OACA Spyros Louis din Atena, in mansa secunda a turului al.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de futuna si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi noi Coduri portocalii de furtuna pentru mai multe localitati din judetele Dambovita si Valcea. in zonele mentionate, pana la ora 19:00, se vor.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de furtuna si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi noi Coduri portocalii de furtuna pentru mai multe localitati din judetele Dambovita si Valcea. in zonele mentionate, pana la ora 19:00, se vor.

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Pretul aurului a atins, in aceasta dimineata, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, din cauza incertitudinilor legate de escaladarea conflictului comercial dintre SUA si China.

FOTO Cascada Cailor, locul cu cea mai inalta cadere de apa din Romania, un magnet pentru turistii din intreaga lume

Cascada Cailor este situata pe versantul nordic al Muntilor Rodnei, in apropierea statiunii turistice Borsa. Aflata la o altitudine de 1. 300 de metri, caderea de apa are 90 metri inaltime, aspect care o claseaza pe primul loc in topul celor mai inalte cascade din Romania. in aceasta vara, obiectivul turistic a atras peste 3. 000 de turisti zilnic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )