Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bucuresti, in topul oraselor cu cele mai multe infectari. 336 de cazuri in 24 de ore. in judetele Iasi si Bacau, au fost inregistrate peste 100 de cazurizi

B1 B1,
Bucuresti, in topul oraselor cu cele mai multe infectari. 336 de cazuri in 24 de ore. in judetele Iasi si Bacau, au fost inregistrate peste 100 de cazurizi

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 135. 900 duminica, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 835 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt 558 de. continuă pe B1

Judetele care au inregistrat duminica cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Unde a explodat numarul de cazuri

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza, din nou, un numar extrem de mare de cazuri noi. in acelasi timp, alte inca doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Bacau.

Judetele care au inregistrat joi cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Unde a explodat numarul de cazuri

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza un numar extrem de mare de cazuri noi. Noutatea este insa ca inca doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Constanta.

Munca de acasa: Cele mai multe firme opteaza pentru un sistem hibrid in urmatoarele 6-12 luni - studiu

Peste jumatate dintre organizatiile chestionate au declarat ca, in urmatorul an, vor imparti munca la birou cu cea la distanta, in timp ce doar 14% dintre companiile respondente au luat decizia de a lucra 100% remote iar 19% dintre companii nu au luat inca o decizie privind programul de lucru, arata un studiu realizat de o companie de consultanta in HR.

Scandalul alegerilor in Capitala ia amploare. Firea: PNL a gandit un plan diabolic Grindeanu: Apar tot mai multe dovezi ca au existat furturi

Scandalul privind alegerile in Bucuresti ia amploare, PSD intensificand acuzatiile de frauda la adresa partidelor de dreapta. Primarul general in functie Gabriela Firea sustine ca PNL a gandit un plan diabolic pentru fraudarea voturilor si ca exit-poll-ul Curs-Avangarde a batut toate recordurile negative pe plan mondial si va ramane in cartile de sociologie ca cel mai trucat exit-poll de pe planeta, pregatind frauda. La randul sau, prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, sustine ca apar tot mai multe dovezi ca au existat furturi la alegerile locale.

Harta incaltamintei din Romania. Cele mai populare marci de pantofi. in ce orase poarta femeile cele mai inalte tocuri

Ce fel de incaltaminte cumpara cel mai des romanii? in care orase poarta femeile cele mai inalte tocuri? Care sunt culorile cele mai populare si care sunt evitate? Unde locuiesc romanii cu cele mai mari marimi la incaltaminte?.

Mai multe grupuri de migranti asiatici, insumand 70 de oameni, prinse cand incercau sa treaca ilegal frontiera

Mai multe grupuri de migranti, in total 70 de straini din trei tari, au fost descoperite incercand sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria, in noaptea de vineri spre sambata, prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II.

Alexandru Rafila: Daca va continua cresterea cazurilor zilnice de COVID-19, trebuie puse in discutie mai multe scenarii

Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat vineri ca, in cazul in care va continua cresterea cazurilor zilnice de COVID-19, atunci trebuie puse in discutie mai multe.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

RAED ARAFAT, LA 30 DE ANI DE SMURD: Munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a afirmat, astazi, la festivitatea implinire a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) in Romania, ca munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp de la infiintarea acestui serviciu in tara noastra si ca si astazi inca anumite intrebari persista.

Miss Royal! Ele sunt cele mai frumoase adolescente de la casele regale

Printesele frumoase din povesti au si variantele lor moderne. Este vorba despre cele mai fermecatoare pustoaice nascute in sanul familiilor regale, care vor stapani, peste ani, lumea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )