Libnet.ro
UNICEF

18:30

Harta incaltamintei din Romania. Cele mai populare marci de pantofi. in ce orase poarta femeile cele mai inalte tocuri

Adevărul Adevărul,
Harta incaltamintei din Romania. Cele mai populare marci de pantofi. in ce orase poarta femeile cele mai inalte tocuri

Ce fel de incaltaminte cumpara cel mai des romanii? in care orase poarta femeile cele mai inalte tocuri? Care sunt culorile cele mai populare si care sunt evitate? Unde locuiesc romanii cu cele mai mari marimi la incaltaminte?. continuă pe Adevărul

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Romania, invadata de gripa porcina. Cele mai afectate judete

Pesta porcina evolueaza in 40 de judete din Romania, cele mai afectate fiind Teleorman, Iasi si Satu Mare, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), citata de Mediafax.

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

Care au fost cele mai mari probleme generate de pandemie pentru firmele din Romania si cum vor trece managerii peste criza

Oamenii de afaceri din Romania, investitori, manageri si angajati cu functii de raspundere din majoritatea domeniilor economice, privesc cu precautie la perspectivele economiei, in contextul accentuarii problemelor financiare determinate de pandemia COVID. 67% dintre managerii chestionati intr-un barometru comandat de o companie de consultanta se concentreaza pe restructurarea afacerilor.

Localitatile din Romania cu denumiri amuzante. iti e si rusine sa spui ca esti din Baicoi sau Spermezeu

Romania se intrece pe sine la numele localitatilor amuzante. Denumirile unora dintre ele sunt pomenite cu mare rusine. Unde se afla acestea si care sunt cele mai celebre datorita numelor lor? Localitati din Romania cu denumiri rusinoase Romania are 20. 000 de localitati, iar printre ele isi fac loc unele dintre cele mai amuzante, dar si .

RAED ARAFAT, LA 30 DE ANI DE SMURD: Munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a afirmat, astazi, la festivitatea implinire a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) in Romania, ca munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp de la infiintarea acestui serviciu in tara noastra si ca si astazi inca anumite intrebari persista.

Ce a spus o vedeta din Romania despre Gina Pistol. Smiley va lua foc dupa dezvaluirea asta

Codin Maticiuc a fost provocat de Catalin Maruta sa raspunda la cele mai indraznete intrebari. Vestitul crai de Dorobanti a facut si un top al celor mai pasionale femei celebre din viata lui. Iar cu o siguranta debordanta, Codin Maticiuc a dezvaluit ca iubita lui Smiley, Gina Pistol, e in top. Ce a spus o .

Top 8 vedete din Romania batute de iubitii lor. Scene dramatice cu celebritatile arse cu tigara sau lovite cu bestialitate

Si-au jurat iubire si loialitate, dar povestile lor au sfarsit sub o ploaie de pumni si palme. Arse cu tigara, taiate cu lama sau pur si simplu snopite in bataie, asta au ajuns sa traiasca unele vedete din showbiz-ul romanesc. Pare-se ca acest cosmar, in care cele despre care se spune ca nu trebuie atinse .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )