Libnet.ro
UNICEF

11:15

Budai: Avem un prim raport referitor la situatia fetitei din Baia de Arama

România Liberă România Liberă,
Budai: Avem un prim raport referitor la situatia fetitei din Baia de Arama

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat luni ca va prezenta premierului Viorica Dancila un prim ra. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, despre scandalul care a socat Romania: Avem un prim raport referitor la situatia fetitei din Baia de Arama

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca va prezenta premierului Viorica Dancila un prim raport cu privire la situatia fetitei din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie din SUA, ea fiind.

Cazul fetitei din Baia de Arama. Sefa procuroarei care a intervenit pentru preluarea copilei: Imaginile sunt o manipulare

Prim-procurorul din Dolj ii ia apararea subalternei sale intr-un mod incredibil. Tena Tulitu sustine ca imaginile care au aparut in spatiul public sunt o manipulare, iar povestea luarii fetitei din familia.

Radu Tudor, reactie in cazul fetitei din Baia de Arama: Foarte multi romani se regasesc in acest abuz

Jurnalistul Radu Tudor a facut marturisiri emotionate, luni seara, in cadrul emisiunii sale Punctul de intalnire, in ceea ce priveste cazul fetitei din Baia de Arama care a fost luata cu forta si.

Document exclusiv legat de cazul fetitei din Baia de Arama! Ce arata Judecatoria Craiova in mandatul de perchezitie

Berta Popescu a prezentat la Antena 3 documente importante legate de cazul fetitei din Baia de Arama care schimba tot parcursul dosarului si arata modul ilegal in care Sorina a fost luata in casa in care a.

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta.

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre.

Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Marius Budai, ministrul Muncii a precizat ca presedintele Romaniei inca nu l-a contactat in problema stringenta a fetitei Sorina din Baia de Arama. Instanta va fi cea care se pronunta. Instanta poate.

Noi detalii privind situatia fetitei de 8 ani, luata cu mascatii pentru a fi data unei familii din SUA. Cand a fost deschisa procedura adoptiei

Ministerul Muncii a explicat, vineri seara, intr-un comunicat de presa, ca procedura adoptiei in cazul fetitei care ar fi fost bruscata de catre un procuror a fost demarata cu sase ani in urma, insa nu s-a reusit finalizarea unei adoptii cu o familie sau o persoana cu resedinta in Romania.

Sindicatele politistilor cer ancheta in privinta adoptiei fetitei din Baia de Arama si a punerii in aplicare a hotararii

Federatia Sindicatelor Democratice ale Politistilor din Romania FSDPR) solicita Sectiei speciale de investigare a magistratilor cercetarea sub toate aspectele a modului in care s-a hotarat adoptia fetitei de opt ani din Baia de Arama, precum si a.

Tatal adoptiv al fetitei din Mehedinti, despre starea micutei: Nu are nicio problema. Am calmat-o cu multa dragoste

Gabi Sacarin, tatal adoptiv al fetitei abuzate, a facut declaratii in exclusivitate pentru Antena 3. Barbatul spune ca micuta a fost examinata si ca nu ar avea probleme. Am plecat la IML Craiova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )