Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila anunta ancheta si sanctiuni, in cazul fetitei din Baia de Arama

Premierul Viorca Dancila anunta ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama si sanctiuni pentru cei vinovati. Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a demarat ancheta in cazul fetitei din Mehedinti

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si a dispus o ancheta in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie care locuieste in SUA. Sesizarea vizeaza posibila incalcare a dreptului la viata si integritate si protectia copiilor, relateaza Mediafax.

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre.

Dancila, despre contactarea ambasadei SUA in cazul fetitei din Mehedinti: Trebuie sa vedem ce putem face pentru copil

Premierul Viorica Dancila a precizat sambata, intrebata in legatura cu contactarea ambasadei SUA in cazul fetitei de opt ani de la Baia de Arama, ca, dincolo de modul incalificabil in care autoritatile au intervenit, trebuie luate masuri pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample. Dancila a mai spus ca trebuie vazut ce se poate face pentru copil.

Dancila da asigurari ca personele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei din Baia de Arama vor fi sanctionate

Premierul Viorica Dancila a revenit sambata dimineata cu o postare pe pagina sa oficiala de Facebook in care subliniaza ca persoanele care vor fi gasite vinovate in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama care a fost luata cu mascatii de acasa pentru a fi data spre adoptie vor fi sanctionate.

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil modul in care a fost tratata

Premierul Viorica Dancila spune ca este incalificabil modul in care a fost tratata fetita din Mehedi.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei din Baia de Arama, adoptata de o familie din SUA. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta .

Sefa CSM a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la procurorul care s-a ocupat de cazul fetitei din Baia de Arama

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in vederea verificarii modului in care a actionat procurorul care a coordonat operatiunea mascatilor in cazul fetitei de opt ani din Baia de Arama.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei date in adoptie unei familii din SUA

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

Dancila cere o ancheta in cazul fetitei adoptate

Premierul Viorica Dancila a cerut, astazi, efectuarea unei anchete in cazul fetitei ridicata de acasa pentru a fi data in adoptie unei familii din SUA, subliniind ca persoanele care vor fi gasite vinovate vor fi sanctionate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )