Libnet.ro
UNICEF

06:30

Budapesta: protest impotriva unui proiect de masuri antiteroriste al guvernului

România Liberă România Liberă,
Budapesta: protest impotriva unui proiect de masuri antiteroriste al guvernului

Mai multe sute de persoane au manifestat duminica la Budapesta impotriva unui proiect de masuri antiteroriste al guvernului care prevede in special restrictii pe internet si starea de asediu. continuă pe România Liberă

Atentat de anvergura impotriva unui grup de presa afgan. Sapte angajati au fost ucisi

Rebelii talibani au revendicat atentatul sinucigas comis miercuri, in centrul Kabulului, impotriva unui microbuz al grupului de presa afgan Tolo, in care au fost ucisi sapte angajati ai acestuia, relateaza AF.

Atentat al talibanilor impotriva unui canal de televiziune afgan: 7 morti

Rebelii talibani au revendicat atentatul sinucigas comis miercuri, in centrul Kabulului, impotriva unui microbuz al grupului de presa afgan Tolo, in care au fost ucisi sapte angajati ai acestuia, relateaza AFP.

Pro-rusii Dodon si Usatii si pro-europeanul Nastase explica de ce si-au unit miscarile de protest impotriva puterii de la Chisinau

Pro-rusii Igor Dodon Partidul Socialist), Renato Usatii Partidul Nostru) si pro-europeanul Andrei Nastase, liderul Platformei DA, au explicat vineri seara la un post de televiziune de ce si-au unit eforturile in protestele impotriva actualei puteri de la Chisinau, prin care cer anticipate si demisia guvernului.

Proteste de amploare la Chisinau, impotriva investirii in functie a Guvernului Filip

Proteste de amploare au avut loc duminica in Piata Marii Adunari Nationale PMAN) din Chisinau, impotriva investirii in functie a Guvernului Filip, fiind solicitata repetat organizarea de alegeri parlamentare anticipate, care sa fie monitorizate de ONU si alte institutii internationale, relateaza agentia Moldpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )