Libnet.ro
UNICEF

13:30

Buffalo are probabil cel mai mic stick USB 3.0 de pe piata

Playtech Playtech,
Buffalo are probabil cel mai mic stick USB 3.0 de pe piata

Comparate cu stick-urile USB 2. 0, modelele destick USB 3. 0 au de obicei dimensiuni mai mari. Buffallo a rezolvat si aceasta problema, iar dispozitivul creat de ei cred ca poate lua titlul de cel mai mic stick USB 3. La fel ca un stick de conectivitate cu mouse-ul wireless, RUF3-PS de la Buffalo poate fi uitat in interiorul unui PC si ofera inclusiv viteze de citire si scriere aferente standardului USB 3. Dimensiunea acestuia este de numai 5,2 mm, fara a []. continuă pe Playtech

ASUS VivoPC VM60 Cel mai mic desktop PC [REVIEW]

Cand ne gandim la un desktop PC, primul lucru care ne vine in minte este o carcasa mare, neagra, probabil de dimensiunile unui birou. Dimensiunile pot fi insa inselatoare, iar produsul care si-a facut loc pe bancul nostru de probe, ASUS VivoPC VM60, este demonstratia clara a celor spuse mai devreme. Exista un numar destul de mare de producatori care au identificat o nisa consistenta, aflata in crestere, a utilizatorilor care prefera un dispozitiv de mici dimensiuni sau un sistem [].

Raport OMS: Peste un miliard de adulti sunt supraponderali la nivel mondial. Romania, cel mai mic procent de obezi

Obezitatea ridica din ce in ce mai multe probleme in randul populatiei. Numarul persoanelor obeze sau supraponderale urmeaza sa creasca din ce in ce mai mult in aproape toate tarile din Europa. Un raport.

ASRock are cel mai rapid socket pentru SSD-urile M.2

Placile de baza Z97 si seria de procesoare Haswell Refresh nu aduc cel mai mare nivel de inovatie in domeniul PC-urilor, insa vin cu o serie de elemente interesante, cum ar fi slot-ul pentru SSD-uri M. 2, iar ASRock pretinde ca il detine pe cel mai rapid. Socket-ul M. 2 este probabil cel mai important element pe care il aduc in discutie noile placi de baza, iar ASRock a implementat deja versiunea a treia a acestuia, versiune care abia a fost anuntata.

Nuclearelectrica, profit net cu 30% mai mic

Societatea Nationala Nuclearelectrica simbol: SNN) a inregistrat, in primul trimestru, un profit net de 102 milioane lei, cu 30% mai mic decat cel din semestrul omolog al anului trecut T1 2013), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Rhodos Pony, cel mai mic cal din lume

Daca te numeri printre cei care vor sa iasa din tiparele clasicei vacante de vara, in care plaja si mancarea locala sunt singurele placeri, te trimitem in Rhodos. Este insula in care gasesti, pe langa activitatile tipice ale unei vacante de vara, si locuri unice in lume, de care foarte putini dintre noi stiu.

Biofarm, profit net cu 11,64% mai mic decat in T1 2013

Compania farmaceutica Biofarm simbol: BIO) a inregistrat in primul trimestru din acest an un profit net de 8,74 milioane lei, cu 11,64% mai mic decat valoarea din semestrul omolog al anului trecut, potrivit unui raport publicat astazi pe site-ul societatii.

Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, debuteaza la Targu Jiu

Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, va debuta, maine, la Targu Jiu. Proiect este co-finantat prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 2013 Are balta peste.

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

Julio Iglesias, distins cu premiul Sony Music pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor

Cantaretul Julio Iglesias a primit din partea Sony Music premiul special pentru cel mai de succes artist latino al tuturor timpurilor, informeaza Mediafax. Premiul a fost acordat pentru cele peste 300 de milioane de.

Lionel Messi va deveni cel mai bine platit fotbalist din lume, urmand sa primeasca 20 de milioane de euro pentru fiecare sezon jucat la Barcelona

Presa anunta ca Lionel Messi urmeaza sa isi prelungeasca contractul cu FC Barcelona si va deveni astfel cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 20 de milioane de euro pe sezon. Conform noii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )