Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, debuteaza la Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, debuteaza la Targu Jiu

Cel mai mare festival al pestelui din Romania, PESCIA, va debuta, maine, la Targu Jiu. Proiect este co-finantat prin Programul Operational pentru Pescuit 2007 2013 Are balta peste. continuă pe Adevărul

Interada, cifra de afaceri de 5 ori mai mare decat cea din 2004

Grupul autohton Interada, specializat in productie, instalare si service pentru instalatii de interfon, a inregistrat, anul trecut, pe piata din Romania, o cifra de afaceri de 5 milioane lei, de aproape 5 ori mai mare fata de cea din 2004, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lionel Messi va deveni cel mai bine platit fotbalist din lume, urmand sa primeasca 20 de milioane de euro pentru fiecare sezon jucat la Barcelona

Presa anunta ca Lionel Messi urmeaza sa isi prelungeasca contractul cu FC Barcelona si va deveni astfel cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 20 de milioane de euro pe sezon. Conform noii.

OMS: Alcoolul ucide o persoana la fiecare 10 secunde. Care sunt tarile cu cel mai mare consum de alcool

Alcoolul ucide in fiecare an 3,3 milioane de persoane in intreaga lume, mai mult decat SIDA, tuberculoza si actele de violenta la un loc, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care se teme de o agravare a situatiei. Potrivit unui raport publicat luni de OMS, consumul de alcool are efecte negative asupra a peste 200 de afectiuni, transmite AFP.

Cel mai mare depozit de munitie descoperit in judetul Vaslui

Pirotehnistii vasluieni au lucrat trei zile pentru asanarea unui depozit de munitie. Misiunea, a inceput joi, 8 mai, in jurul orei 11. 00, cand dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, a fost anuntat prin sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112, ca in padurea Valea Teiului de la marginea comunei Tatarani au fost descoperite mai multe elemente de munitie.

Surpriza de proportii! Victoriabank anunta ca este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Surpriza de proportii! Victoriabank este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Navodari va avea cel mai mare centru de agrement de pe litoral

Constructia va cuprinde, printre altele, bazine interioare acoperite, bazin exterior, terenuri de tenis, teren de minifotbal cu gazon sintetic, sala de cromoterapie, sauna, sala de fitness.

Topul dividendelor acordate de companiile listate. Cel mai mare: 25 de lei brut pe actiune, de la iFond Romania

Din totalul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), doar 28 si-au anuntat dividendele pe care le vor oferi actionarilor ca parte din profiturile realizate in anul 2013.

Piraeus Bank: Ne asteptam ca evolutia PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind-o pe cea a tarilor din regiune

Saptamana 12-18 mai este bogata in anunturi ale indicatorilor macroeconomici in intreaga lume, fiind programate si cateva discursuri importante culminand vineri cu cel al sefei FED Janet Yellen. In regiunea CEE vor fi publicati indicatorii PIB pentru trimestrul I al 2014 in Romania, Polonia, Ungaria si Republica Ceha. In mijlocul revenirii economice timide atat la nivel regional cat si global, asteptarile sunt ca PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind8209;o pe cea a tarilor din regiune, se arata intr-un raport emis luni de Piraeus Bank. Intra in text si vezi cum a evoluat luni piata valutara, cea a metalelor pretioase si cea a titlurilor de stat.

FOTO Carte de bucate de 1 metru, cea mai mare din Romania, lansata de chef-ul Cosmin Toma la Alba Iulia

Cea mai mare carte de bucate din Romania este lansata sambata, 10 mai, la Alba Iulia de catre chef-ul Cosmin Ioan Toma. Evenimentul are loc in cadrul targului de carte Alba Transilvana. Cartea de bucate are 1 metru inaltime si 70 de centimetri latime.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )