Libnet.ro
UNICEF

16:30

O bufnita polara, salvata dintr-un pet shop din Capitala si dusa la Gradina Zoologica

B1 B1,
O bufnita polara, salvata dintr-un pet shop din Capitala si dusa la Gradina Zoologica

O bufnita polara a fost salvata dintr-un pet shop din Capitala, unde era tinuta fara acte, fiind dusa la Gradina Zoologica Bucuresti, informeaza Societatea Ornitologica Romana. Bufnita polara Bubo. continuă pe B1

Bufnita polara, salvata dintr-un pet-shop din Capitala si dusa la Gradina Zoologica.

O bufnita polara a fost preluata de Garda de Mediu dintr-un magazin de animale de companie din Bucuresti, care o detinea fara acte. Magazinul a ramas fara unul din cele mai de succes exponate ale sale: un exemplar de bufnita polara Bubo scandiacus), arata Societatea Ornitologica Romana SOR). Ornitologii fac apel apel catre aceste magazine sa nu mai accepte spre vanzare animale salbatice protejate. Bubo scandiacus este o specie care necesita masuri speciale de conservare si pentru care .

O bufnita polara a fost salvata dintr-un pet shop din Capitala

O bufnita polara a fost salvata dintr-un pet shop din Capitala, unde era tinuta fara acte si in caldura, fiind dusa la Gradina Zoologica Bucuresti, informeaza Societatea Ornitologica Romana, care face un apel catre aceste magazine sa nu mai accepte spre vanzare animale salbatice protejate.

O bufnita polara, recuperata de Garda de Mediu dintr-un petshop din Bucuresti. Pasarea a ajuns la Gradina Zoologica

O bufnita polara a fost recuperata de Garda de Mediu dintr-un petshop din Bucuresti care o detinea ilegal, in conditii neadecvate. Reclamatia a fost facuta de Societatea Ornitologica Romana, dupa ce mai multi ornitologi au sesizat cazul. Pasarea era tinuta intr-o colivie metalica, in vitrina petshop-ului, in conditiile in care are nevoie de temperaturi de maxim 13-14 grade. Acum aceasta se afla la Gradina Zoologica din Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )