Libnet.ro
UNICEF

05:00

Buget 2021: Salariile bugetarilor, inghetate la nivelul de anul trecut. Ce sporuri dispar si cum se recompenseaza orele suplimentare

Adevărul Adevărul,
Buget 2021: Salariile bugetarilor, inghetate la nivelul de anul trecut. Ce sporuri dispar si cum se recompenseaza orele suplimentare

Salariile de baza, soldele de functie, salariile de functie, indemnizatiile lunare si alte forme de renumerare a bugetarilor vor fi inghetate la nivelul din decembrie 2020, potrivit proiectului Legii bugetului publicat joi noaptea de Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

Cat este punctul de pensie in 2021 si cat plateste statul pentru pensii si salariile bugetarilor

Discutiile purtate in sedinta de Guvern s-au axat pe valoarea punctului de pensie in 2021 si pe cheltuielile cu pensiile si salariile bugetarilor, dublate din pix in scop electoral de Guvernele PSD.

Buget 2021 Biserica va primi peste 760 milioane lei de la SGG prin trei programe

Secretariatul General al Guvernului SGG) va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, suma cumulata fiind de putin peste 760 milioane lei, potrivit proiectului de buget pe 2021. De precizat ca bugetul total al SGG va fi mai mare cu 5% fata de cel de anul trecut, respectiv de 1,98 miliarde lei.

BUGET 2021: Guvernul mentine sporurile la nivelul din 2020

Guvernul urmeaza sa ia anumite masuri odata cu noul buget pe 2021 fiind vorba, printre altele, de mentinerea cuantumului sporurilor la nivelul 2020, la neacordarea de premii, indemnizatii de vacanta sau chiar suspendarea emiterii voucherelor de vacanta. Un raport al Ministerului Finantelor care a sosit odata cu proiectul de buget a facut o enumerare.

Nicu Marcu, ASF: Piata RCA si CASCO a ajuns la peste 6,4 miliarde de lei anul trecut

Asigurarile de viata au scazut cu 2%, anul trecut, in comparatie cu 2019 in timp ce asigurarile de sanatate au atins o cifra destul de mare, de 451 milioane de lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 18% fata de anul precedent, a explicat Nicu Marcu, presedintele ASF - Autoritatea de supraveghere financiara.

INS: Efectele crizei sanitare asupra fenomenelor demografice sunt vizibile Anul trecut s-au nascut cu 40.000 de copii mai putin decat in 2019

In luna decembrie 2020 numarul nasterilor inregistrate a crescut atat fata de luna decembrie 2019 cat si fata de luna precedenta noiembrie 2020), arata datele Institutului National de Statistica transmise miercuri. in total, anul trecut au venit pe lume cu 40. 000 de nou nascuti decat in anul de dinaintea izbucnirii pandemiei.

Florin Citu: Inginerul de la Administratia de Apa Prut-Barlad nu a fost dat afara; postul a fost desfiintat anul trecut

Premierul Florin Citu a declarat ca, din datele la rece, inginerul de la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad care a semnalat angajarea unei tinere fara experienta la institutia respectiva nu a fost dat afara, ci postul sau a fost desfiintat anul trecut, prin reorganizare, iar acesta a refuzat un alt post care i s-a propus.

IN CONTEXTUL CONSTITURII DE PROVIZIOANE BRD - profit net de 963 milioane lei anul trecut, in scadere cu 36%

BRD - Groupe Societe Generale BRD), grup financiar detinut in proportie de 60% de francezii de la Societe Generale, a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de aproape 963 milioane de lei, cu 36% sub cel din 2019.

Arbitrul telecom a aplicat anul trecut amenzi de peste 3,5 milioane lei. Cine a primit cele mai mari sactiuni

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis ca a derulat anul trecut aproximativ 3. 500 de controale pe piata serviciilor de comunicatii electronice, de servicii postale si a echipamentelor radio, in urma carora a aplicat amenzi de peste 3,5 milioane lei.

Buget 2021. Ce se intampla anul acesta cu sporurile bugetarilor romani

Premierul Florin Citu a anuntat ca Legea bugetului pe anul acesta a fost finalizata si va fi facuta publica miercuri dimineata cel tarziu. Pentru ca Romania si-a asumat o tinta de deficit in jur de 7%,.

Buget 2021 Se pune frana cheltuielilor de personal pana in 2024. Cat primesc institutiile pentru salarii in acest an

Cheltuielile de personal ale statului sunt prevazute pentru acest an la 109,5 miliarde lei, conform proiectului de buget pe 2021, acestea urmand sa ajunga in 2024 la 110,6 miliarde lei. Motivele: ori au de gand sa mai reduca din personal si sa mareasca salariile, ori pastreaza numarul de angajati si nu mai cresc salariile decat atunci cand o persoana promoveaza pe o pozitie superioara in ceea ce priveste grila de salarizare. Asa s-ar putea explica cresterea usoara a cheltuielilor de personal.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )