Libnet.ro
UNICEF

06:30

Buget record de Black Friday: cat cheltuie romanii la eMAG si alte magazine in 2020

Playtech Playtech,
Buget record de Black Friday: cat cheltuie romanii la eMAG si alte magazine in 2020

Mai mult ca sigur, romanii stiu ce inseamna Black Friday. Evenimentul implineste zece ani in 2020, iar eMAG are o campanie care simbolizeaza fix asta. Cu toate acestea, nu toti sunt dispusi. continuă pe Playtech

Black Friday 2020 - Zece ani de istorie - De la primele incercari timide, pana la acest Black Pandemic Friday

Black Friday a ajuns acum la borna cu numarul 10 si foarte multe s-au schimbat de la prima editie cand BF a fost facut in graba si avea foarte putine produse interesante. Au ramas in urma anii in care site-urile cadeau des si cand inca avea rost sa mergi de la prima ora intr-un magazin fizic ca sa iesi apoi in brate cu un televizor sau un cuptor cu microunde. Multi oamenii nici nu vor sa auda de Vinerea Neagra, suparati fiind ca preturile cresc in lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumparat si isi iau tot ce prind, incantati de existenta unei reduceri. in articol puteti citi ce s-a intamplat in fiecare an de Vinerea Neagra si ce va fi diferit in acest Black Pandemic Friday.

E pomana curata: catalogul eMAG de Black Friday cu reduceri de-ti sta mintea in loc

EMAG promite record de reduceri de Black Friday. Ca idee, vor fi peste 4 milioane de produse listate cu pret redus. Si unele dintre cele mai bune oferte sunt aici. inainte de Black Friday eMAG a.

eMAG face asta fix inainte de Black Friday: surpriza pentru toti romanii care intra pe site

Pe 13 noiembrie, eMAG va avea Black Friday. Dar pana atunci inca are o groaza de oferte pe site. De-acolo am adunat cateva ca sa cumperi fara sa astepti ziua de vineri. Recent, eMAG a.

eMAG le-a pus pe site cat toata lumea era atenta la Black Friday: reduceri de zile mari chiar azi

EMAG e in plina pregatire a campaniei de Black Friday, dar asta nu inseamna ca pe site nu sunt reduceri. Ba chiar unele consistente, dupa cum vezi din lista de mai jos cu economii de mii de.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

Preturi ametitoare la eMAG fix inainte de Black Friday. E avalansa de reduceri

Poate ai noroc sa prinzi ceva reduceri de Black Friday. Dar daca nu se intampla, nu dispera, sunt reduceri bune si acum la eMAG. eMAG a anuntat deja cateva produse pentru Black Friday, dar va.

INTERVIU. Stejara Pircan, vicepresedinte eMAG: Obiectivul nostru este de a livra comenzile de Black Friday pana pe 27 noiembrie

Cu doua zile inainte de inceputul celui mai mare eveniment de vanzari din an, am vorbit cu vicepresedintele eMAG, Stejara Pircan, despre pregatirile din acest an, data de livrare a coletelor si conditiile speciale in care este organizata ziua de Black Friday.

Ce vinde eMAG de Black Friday. A 10-a editie, sarbatorita cu teste PCR la reducere si echipamente medicale

A 10-a editie de Black Friday la eMAG vine cu o multime de premiere, un total de 4 milioane de produse avand reduceri totale estimate la 300 de milioane de lei.

Zeci de mii de romani au facut asta pe eMAG: 6 secrete pentru Black Friday. Iei tot daca te misti repede

Daca vrei cu adevarat sa profiti de reducerile eMAG de Black Friday, trebuie sa te asiguri ca iti pui la punct contul. Totodata, poti invata de la cei peste 100. 000 de romani care au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )