Libnet.ro
UNICEF

23:01

Bugetarii vor primi vouchere de vacanta si in urmatorii doi ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bugetarii vor primi vouchere de vacanta si in urmatorii doi ani

Guvernul a decis, vineri, ca toti salariatii din sistemul public sa beneficieze de vouchere de vacanta in valoare de 1. 450 de lei si in urmatorii doi ani. Voucherele de vacanta au reprezentat, in anul 2018, cel mai important sprijin acordat industriei. continuă pe Wall-Street Ro

Vouchere de vacanta pentru bugetari si n urmatorii doi ani / Peste un miliard de lei, valoarea tichetelor date pna n noiembrie

Guvernul a decis vineri ca toti salariatii din sistemul public sa beneficieze de vouchere de vacanta in valoare de 1. 450 de lei si in urmatorii doi ani. Pana in luna noiembrie a acestui an au fost emise tichete de vacanta in valoare de peste 1 miliard de lei, pentru cei 1,2 milioane de bugetari.

Corporate Report: Scena europeana a startupurilor tech este mai dinamica dect n SUA; Daca restructurarea la General Motors va fi aspra, la Ford va fi dureroasa; Thomson Reuters elimina 3.200 de posturi n urmatorii doi ani; PSA si Toyota, un nou capitol a

Startupurile tehnologice europene listate la bursa sunt mai mici, dar mai numeroase si mai vioaie decat cele americane / Gigantii auto americani sunt stransi in menghina intre presiunile pietei mondiale in schimbare dinamica si cele ale presedintelui Trump de dezvoltare locala / Si Thomson Reuters se restructureaza din mers, dar produce bani cu nemiluita / Grupul PSA si Toyota nu rateaza ocazia de a afisa un mariaj fericit in Europa, in timp ce Renault-Nissan are mari probleme la virf.

Valoarea voucherelor de vacanta, inghetata. Tichetele se vor da peste doi ani

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca voucherele de vacanta in valoare de 1. 450 lei vor fi acordate angajatilor din sectorul public si in urmatorii doi ani - 2019 si 2020. De la 1 decembrie acestea trebuiau inlocuite insa de indemnizatii de vacanta in valoare egala cu cel putin salariul minim brut pe economie.

100 de medici vor fi trimisi la cursuri in strainatate pe banii Primariei Capitalei. Acestia ar primi vouchere de cate 10.000 de lei

100 de medici din Capitala, angajati in spitalele din subordinea Primariei, vor primi vouchere de 10. 000 de lei, in anul 2019, pentru participarea la cursuri sustinute de clinici de renume din Europa, SUA si Israel, se arata intr-un proiect care va fi discutat la sedinta de miercuri a CGMB.

Primaria Capitalei vrea sa trimita medici la cursuri in strainatate. Ar primi vouchere de 10.000 de lei

O suta de medici din Capitala, angajati in spitalele din subordinea ASSMB, vor primi vouchere de 10. 000 de lei, in anul 2019, pentru participarea la cursuri sustinute de clinici de renume din Europa, SUA si.

Circa 550 de mii de pensionari din Moldova vor primi cate 600 de lei in ajunul sarbatorilor de iarna

Beneficiarii de toate tipurile de pensii, stabilite pana la 1 decembrie anul curent, al caror cuantum nu depaseste 2. 000 de lei, vor primi un spor financiar unic in suma de 600 de lei. Legea cu privire la acordarea suportului unic unor beneficiari de pensii a fost publicata astazi, 7 decembrie, in Monitorul Oficial.

Trei doctori renumiti din Buzau vor primi titlul de Cetatean de Onoare

Medicii Carmen Orban, Florentina Ionita-Radu si Calin-Petru Tataru vor primi vineri, 7 decembrie, din partea Primariei Buzau, tilul de Cetatean de Onoare. Distinctiile vor fi oferite in cadrul unui eveniment organizat de administratia locala, special, pentru ei.

Pensionarii vor primi bani din urma: Cand ar trebui sa se imbogateasca

Pensionarii au trecut printr-o serie de socuri in ultimul an, dar s-ar putea sa aiba si ceva de castigat din tot acest talmes-balmes al guvernarii PSD-ALDE. in urma cu aproximativ jumatate de an, o noua lege a pensiilor a trecut de parlament. Departe de a fi perfecta, legea cu pricina a fost criticata acerb pentru [] .

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

Indicele global al preturilor produselor alimentare a coborat in luna noiembrie 2018 la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani si jumatate, ca urmare a scaderii preturilor uleiurilor vegetale, lactatelor si cerealelor, a anuntat, ieri, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), informeaza Reuters.

Caz tragic in Neamt! Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale

Un copil de doi ani din Neamt si-a pierdut viata intr-un mod inimaginabil. Acesta a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale. Se pare ca baietelul statea pe un scaun in timp ce tatal.

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )