Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bugetarul de lux. Romanul care castiga de 10 ori mai mult decat Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Bugetarul de lux. Romanul care castiga de 10 ori mai mult decat Klaus Iohannis

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru pozitia pe care o. continuă pe Antena3

HALUCINANT: Bugetarul care castiga de zece ori mai mult ca Iohannis! (DOCUMENT)

Exista bugetari nestiuti care incaseaza sume imense de la statul roman. Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza.

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Romanul care si-a pierdut familia in furtuna din Grecia s-a intors acasa. A fost dus direct la Urgente

Romanul care si-a pierdut sotia si copilul in furtuna din Grecia s-a intors, duminica dimineata, acasa, la Cluj-Napoca. Barbatul de 41 de ani a fost dus direct la Urgente, apoi la Neurochirurgie.

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )