Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romanul care si-a pierdut familia in furtuna din Grecia s-a intors acasa. A fost dus direct la Urgente

Adevărul Adevărul,
Romanul care si-a pierdut familia in furtuna din Grecia s-a intors acasa. A fost dus direct la Urgente

Romanul care si-a pierdut sotia si copilul in furtuna din Grecia s-a intors, duminica dimineata, acasa, la Cluj-Napoca. Barbatul de 41 de ani a fost dus direct la Urgente, apoi la Neurochirurgie. continuă pe Adevărul

Artisti romani, in pericol. Furtuna din Grecia i-a prins in timpul concertului. Marturisirile cantaretilor

Marcel Pavel si Andrei Paunescu au fost surprinsi de furtuna puternica din Grecia, in care si-au pierdut viata doi romani. Cei doi se aflau nu de parte de locul unde s-a produs tragedia. Andrei Paunescu a.

Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

Apar noi date despre romanul ranit in furtuna care a lovit Grecia si care i-a ucis pe sotia si pe fiul acestuia. Potrivit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, romanul este in stare buna si va fi externat.

Ministerul Afacerilor Externe: Barbatul ranit in furtuna din Grecia, in afara oricarui pericol

Barbatul ranit in furtuna din Grecia se afla in afara oricarui pericol si va fi externat in cursul zilei de vineri, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

Atentionare de calatorie: Mai multe zone din Grecia vor fi afectate de furtuni

Serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres.

Ce a povestit romanul care si-a pierdut copilul si sotia in furtuna din Halkidiki

Romanul aflat in vacanta cu familia in Halkidiki, care si-a pierdut sotia si copilul in furtuna de acum trei zile, a povestit momentele prin care a trecut.

Furtuna din Halkidiki. Ce se intampla cu romanul internat in spital

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca tatal din familia celor doi romani decedati in Grecia in urma unei furtuni violente va fi externat vineri din spital. Ministrul a mai spus ca vor fi eliber.

TERIBIL, A FOST LA UN PAS DE MOARTE! Raluca Moianu, surprinsa de furtuna din Grecia: Eu ii spuneam prietenei mele sa ne oprim, easpunea ca daca ne oprim murim

Momente cumplite pentru Raluca Moianu! Vedeta se afla in Grecia, in timpul furtunii de miercuri spre joi, in caresase persoane si-au pierdut viata, printre care si doi romani.

O actrita de la noi, surprinsa de furtuna devastatoare din Grecia: Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Zburau acoperisurile

Ioana Blaj, actrita din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se afla alaturi de familie in vacanta, in Grecia. Vedeta a fost surprinsa aseara de furtuna devastatoare care a curpins zona.

Femeia si copilul ei de 8 ani care au murit dupa furtuna din Halkidiki erau din Cluj-Napoca. Tatal este ranit

Tragedie intr-o familie din Cluj-Napoca in urma furtunii care a avut loc, zilele trecute, intr-una dintre cele mai populare destinatii din Grecia -Halkidiki. Printre cele 100 de victime se numara si trei clujeni peste care s-a prabusit acoperisul unui restaurant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )