Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bugetul pe 2015 prevede mai putini bani pentru institutiile din Justitie, Sanatate si Interne, dar cresteri pentru agricultura si fonduri europene

Hotnews Hotnews,
 Bugetul pe 2015 prevede mai putini bani pentru institutiile din Justitie, Sanatate si Interne, dar cresteri pentru agricultura si fonduri europene

Pentru 2015, Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari decat in 2014. In schimb, vor avea bugete mai mici ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici, potrivit Mediafax. De asemenea, Ministerul Justitiei va primi mai putin decat a avut in 2014, dupa rectificari. La fel si Ministerul Public. De asemenea, vor fi reduse si bugetele Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Curtii Constitutionale. In schimb, creste bugetul Avocatului Poporului. Si pentru Administratia Prezidentiala se vor aloca mai putini bani. Cea mai drastica reducere este la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. continuă pe Hotnews

Cum arata bugetul pe 2015. Ministerele Sanatatii, Culturii si Internelor primesc mai putini bani

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor. Bugetele ministerelor Sanatatii, Culturii si.

Deputatii, mai multi bani de cheltuit in 2015. Unde au fost alocate cele mai mari sume

Deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de cheltuit, comparativ cu 2014. Bugetul Camerei Deputatilor in 2015 este cu 3 procente mai mare decat cel de acum. Si daca tot au mai multi bani de cheltuit, dupa.

UE ia in calcul mai multe variante pentru gazoductul South Stream, printre care si Coridorul Sudic

Uniunea Europeana ia in calcul mai multe variante pentru gazoductul South Stream, proiect abandonat de Rusia. Una dintre aceste variante ar fi transportarea gazului din Azerbaidjan prin Turcia, in conditiile in care.

UE ia in calcul mai multe variante pentru gazoductul South Stream, printre care si Coridorul Sudic

Uniunea Europeana ia in calcul mai multe variante pentru gazoductul South Stream, proiect abandonat de Rusia, una dintre acestea fiind transportarea gazului din Azerbaidjan prin Turcia, in conditiile in care.

Mesaj de incurajare al ambasadorilor SUA, Marii Britanii si Olandei: Romania trebuie sa mai faca eforturi pentru a consolida statul de drept

Insarcinatul cu afaceri al SUA Dean Thompson, ambasadorii Matthijs van Bonzel si Paul Brummell le transmit romanilor, de Ziua Internationala a Luptei impotriva Coruptiei, ca Romania a inregistrat progrese in 25 de ani de democratie, dar trebuie sa mai faca eforturi pentru a consolida statul de drept, relateaza Mediafax.

Bugetul pe 2015: Mai multi bani la Agricultura, Finante, Fonduri Europene si mai putini la Sanatate si Interne

Bugetul de anul viitor prevede bani mai multti pentru ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor si Economiei, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, despre bugetul 2015: Spre deosebire de alti ani, nu am fost consultati

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, la B1 TV, ca nici un reprezentant al institutiei nu a fost chemat la discutiile purtate la Ministerul Finantelor pe tema bugetului pe 2015.

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie. Sanatatea, vitregita din nou

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor.

Un proiect de lege ce prevede pensii de lux pentru alesi este dezbatut de Comisia de munca a Camerei Deputatilor

Un proiect de lege ce prevede pensii de lux pentru toti alesii locali va fi dezbatut, marti, de catre Comisia de Munca a Camerei Deputatilor, relateazaB1 TV. Pensiile, in functie de numarul de mandate,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )