Libnet.ro
UNICEF

19:45

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor. continuă pe Wall-Street Ro

Buget 2015: Cine primeste mai multi bani anul viitor si de unde se taie. Sanatatea, vitregita din nou

Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Deputatii, mai multi bani de cheltuit in 2015. Unde au fost alocate cele mai mari sume

Deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de cheltuit, comparativ cu 2014. Bugetul Camerei Deputatilor in 2015 este cu 3 procente mai mare decat cel de acum. Si daca tot au mai multi bani de cheltuit, dupa.

Bugetul pe 2015: Mai multi bani la Agricultura, Finante, Fonduri Europene si mai putini la Sanatate si Interne

Bugetul de anul viitor prevede bani mai multti pentru ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor si Economiei, in timp ce alocarile pentru ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici.

Buget 2015: Ce s-a promis si ce s-a alocat

Negocierile cu FMI si Comisia Europeana au conturat bugetul pentru 2015: se taie din banii prescolarilor, inclusiv a celor ce provin din familii sarace si se da o derogare ca primarii sa poata beneficia de mai multi bani din Fondul de rezerva. Se reduce si bugetul Justitiei.

Bugetul pe 2015 prevede mai putini bani pentru institutiile din Justitie, Sanatate si Interne, dar cresteri pentru agricultura si fonduri europene

Pentru 2015, Ministerele Muncii, Dezvoltarii, Finantelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari decat in 2014. In schimb, vor avea bugete mai mici ministerele Sanatatii, Culturii si Administratiei si Internelor vor fi mai mici, potrivit Mediafax. De asemenea, Ministerul Justitiei va primi mai putin decat a avut in 2014, dupa rectificari. La fel si Ministerul Public. De asemenea, vor fi reduse si bugetele Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Curtii Constitutionale. In schimb, creste bugetul Avocatului Poporului. Si pentru Administratia Prezidentiala se vor aloca mai putini bani. Cea mai drastica reducere este la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

FOTO. Bucuresti: Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de curs. Ei cer demiterea rectorului

Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine au intrat,miercuri, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de clasa, arata un comunicat al Societatii Studentilor Universitatii Bucuresti SSUB), remis redactiei. Tinerii acuza conducerea institutiei ca nu investeste in renovarea cladirii.

CCR dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis.

Curtea Constitutionala dezbate articolul in baza caruia sunt judecati Klaus Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI a declarat incompatibili mai multi alesi locali, intre care si pe presedintele ales Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Judecatorii CCR au stabilit repunerea pe rol a cauzei privind respectivul articol intrucat s-a decis ca este nevoie de dezbateri suplimentare. CCR a cerut informatii suplimentare de la Curtea de Apel Constanta, unde a fost ridicata exceptia de neconstitutionalitate in procesul de incompatibilitate al primarului din Tuzla.

CC dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis.

Dorel loveste intr-un mod incredibil. Mai multi soferi s-au trezit cu masinile iNGROPATE in beton. Iata cum a fost posibil

Celebrul Dorel da inca o lovitura, de aceasta data in orasul Suceava. Mai multi soferi au ajuns cu autoturismele ingropate in beton, din cauza ca muncitorii care lucrau la zero grade Celsius nu au.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )