Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Parlamentului

Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si un vot impotriva. continuă pe Adevărul

Bugetul Ministerului Culturii pe 2017 a fost avizat favorabil de comisiile reunite ale Parlamentului

Bugetul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale a fost avizat favorabil, vineri, de Comisiile de Cultura reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si 2 impotriva. Un amendament a fost admis, si anume restaurarea Castelului Rhedey din Sangeorgiu de Padure, judetul Mures, potrivit News. ro.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale (VIDEO)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul sedintei. Cu toate acestea,.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe siguranta nationala. Premierul s-a angajat ca la rectificare sa completeze

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca CSAT a avizat favorabil proiectele de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale, seful statului precizand ca premierul s-a angajat ca, la rectificarea bugetara, sa vina.

CSAT a avizat favorabil bugetele pe securitatea nationala

ACTUALIZARE 14:25 Iohannis, dupa sedinta CSAT: Acest buget este problematic . ) este supraevaluat fara sa existe o explicatie pertinenta pentru cresterile mari. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca CSAT a dat aviz favorabil proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Totusi, Iohannis a criticat proiectul general de buget, caracterizandu-l drept problematic, prea optimist si supraevaluat. *ACTUALIZARE 12:50 Sedinta CSAT a inceput .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )