Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bugetul Ministerului Culturii pe 2017 a fost avizat favorabil de comisiile reunite ale Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Bugetul Ministerului Culturii pe 2017 a fost avizat favorabil de comisiile reunite ale Parlamentului

Bugetul Ministerului Culturii si Identitatii Nationale a fost avizat favorabil, vineri, de Comisiile de Cultura reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si 2 impotriva. Un amendament a fost admis, si anume restaurarea Castelului Rhedey din Sangeorgiu de Padure, judetul Mures, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Parlamentului

Bugetul Institutului Cultural Roman a fost avizat favorabil de comisiile de specialitate ale Senatului si Camerei Deputatilor cu 14 voturi pentru si un vot impotriva.

Bugetul Ministerului Sanatatii, avizat. Dotarea spitalelor cu aparatura se va face prin imprumuturi de la Banca Mondiala

Bugetul sanatatii a fost avizat, vineri, dupa ce a fost respinsa o serie de amendamente care vizau reabilitari si dotari ale spitalelor. Potrivit ministrului Sanatatii, Florian Bodog, reabilitarea si dotarea spitalelor judetene va fi facuta pe o alta linie de finantare decat bugetul de stat.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale (VIDEO)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul sedintei. Cu toate acestea,.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe siguranta nationala. Premierul s-a angajat ca la rectificare sa completeze

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca CSAT a avizat favorabil proiectele de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale, seful statului precizand ca premierul s-a angajat ca, la rectificarea bugetara, sa vina.

Bugetul Romaniei pentru 2017 a fost adoptat in sedinta de guvern

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a anuntat marti seara, ca in urma sedintei de guvern, bugetul Romaniei pentru anul 2017 a fost aprobat. Acesta a dat asigurari ca guvernul se va situa in t.

Secretar de stat in Ministerul Energiei: Pretul energiei pe bursa nu se va reflecta in facturile populatiei

Secretarul de stat in Ministerul Energiei Iulian Robert Tudorache a dat, vineri, asigurari ca pretul ridicat al energiei de pe piata spot a bursei OPCOM nu se va reflecta in facturile populatiei, sustinand ca preturile energiei au crescut si in alte tari din regiune. Bugetul Ministerului Energiei a fost avizat favorabil vineri, de comisiile de specialitate din Parlament, cu 36 voturi pentru si 15 impotriva.

CSAT a avizat favorabil bugetele pe securitatea nationala

ACTUALIZARE 14:25 Iohannis, dupa sedinta CSAT: Acest buget este problematic . ) este supraevaluat fara sa existe o explicatie pertinenta pentru cresterile mari. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca CSAT a dat aviz favorabil proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Totusi, Iohannis a criticat proiectul general de buget, caracterizandu-l drept problematic, prea optimist si supraevaluat. *ACTUALIZARE 12:50 Sedinta CSAT a inceput .

CSAT a avizat favorabil bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Presedintele Klaus Iohannis: Acest buget prevede o crestere foarte mare a cheltuielilor. Este un buget prea optimist, supraevaluat

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, cu scopul de a analiza proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Vineri, presedintele Iohannis a decis convocarea sedintei CSAT, dupa ce Guvernul a trimis proiectul de buget la secretariatul institutiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )