Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bugetul UE pentru 2020, in pericol

Adevărul Adevărul,
Bugetul UE pentru 2020, in pericol

Statele membre UE si Parlamentul European nu au reusit sa ajunga la un acord privind bugetul Uniunii Europene pe 2020, dupa ore de negocieri care s-au intins pana tarziu in noaptea de vineri spre sambata. Cele doua parti au timp pana luni la miezul noptii pentru a ajunge la un compromis asupra bugetului pe anul viitor, in caz contrar Comisia Europeana va fi nevoita sa avanseze o noua propunere. continuă pe Adevărul

Statele membre si Parlamentul European nu au reusit sa ajunga la un acord privind bugetul UE pe 2020

Statele membre UE si Parlamentul European nu au reusit sa ajunga la un acord privind bugetul Uniunii Europene pe 2020, dupa ore de negocieri care s-au intins pana tarziu in noaptea de vineri spre sambata, relateaza DPA.

UE, fara buget aprobat pentru 2020: Parlamentul European si Consiliul nu au ajuns inca la un acord(VIDEO)

Uniunea Europeana ramane, deocamdata, fara buget aprobat pentru anul viitor. Si asta deoarece statele membre si Parlamentul European nu au reusit sa ajunga la un acord, dupa ore de negocieri care au durat.

Schimbari radicale anuntate de ministrul Finantelor! Ce se va intampla cu bugetul pe 2020

Bugetul pentru anul viitor va fi constituit pe proiecte majore si daca va exista posibilitatea va fi un buget multianual, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin.

Ministrul Economiei, veste asteptata de toti romanii: Voucherele de vacanta vor fi in bugetul pe 2020. Avem o initiativa si pentru mediul privat

Ministrul Economiei sustine ca voucherele de vacanta vor fi in bugetul pe 2020. Anuntul a fost facut chiar la Antena 3. Mentinem voucherele de vacanta. Niciodata nu a fost problema renuntarii la vouche.

Bugetul pe 2020 va fi prezentat pana la 20 decembrie, iar rectificarea bugetara pana la finalul lunii noiembrie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, ca va incerca sa vina in Parlament cu proiectul de buget pentru 2020 pana in 20 decembrie, in timp ce rectificarea bugetara va fi facuta pana la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )