Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bugetul SRI a fost adoptat, in unanimitate, de Comisiile de buget-finante

România Liberă România Liberă,
Bugetul SRI a fost adoptat, in unanimitate, de Comisiile de buget-finante

Bugetul Serviciului Roman de Informatii SRI) a fost adoptat, sambata, in unanimitate, de Comisiile reunite de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului. continuă pe România Liberă

Bugetul Apararii Nationale, in valoare de 2% din PIB, a fost aprobat, sambata, de comisiile de Buget-Finante. Sunt prevazuti bani pentru blindate si echipamente militare

Bugetul Ministerului Apararii Nationale a fost aprobat, sambata, in comisiile de Buget-Finante. Valoarea acestuia atinge 16,3 miliarde de lei. Sunt prevazuti bani pentru blindate, platforme de transport si echipamente militare.

Bugetul Camerei Deputatilor, adoptat in Comisiile de buget. Dumitrica: Nu sunt bani pentru daramarea gardului Parlamentului

Bugetul Camerei Deputatilor a fost adoptat sambata, in cadrul Comisiilor reunite de buget-finante, in forma stabilita de institutie. Secretarul general adjunct al Camerei, George Dumitrica, a afirmat ca nu exista fonduri pentru daramarea gardului Parlamentului care nu are doar rol decorativ, ci si unul de securitate.

Parlamentarii din comisiile de buget-finante trec pe banda rulanta Legea bugetului

Lucrarile Comisiilor reunite pentru buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au inceput sambata dimineata, iar majoritatea PSD-ALDE trece pe banda rulanta toate prevederile Legii bugetului .

Bugetul SRI pe 2017, mai mic fata de anul precedent

Comisiile reunite de buget-finante din Parlament au aprobat, sambata, bugetul SRI, cu unanimitate de voturi. Bugetul este mai mic decat cel din anul precendent. Bugetul SRI pe 2017 este in valoare de 3,55 miliarde lei.

Comisiile parlamentare de buget-finante adopta azi bugetul de stat pentru 2017

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat astazi bugetul de stat pentru 2017, prima institutie fiind Administratia Prezidentiala, careia i s-au alocat 41 milioane lei. Audierile inca au loc la ora transmiterii acestei stiri, pana in acest.

Bugetele Transporturilor, STS, SIE si Agerpres au fost adoptate de Comisii

Comisiile de buget-finante au adoptat, sambata, bugetele ministerului Transporturilor, STS, SIE si Agerpres, incheiind astfel prima zi de dezbateri asupra proiectului de buget pe 2017. Comisiile se vor reuni duminica dimineata pentru a continua discutiile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )