Libnet.ro
UNICEF

17:30

De la Bulandra se aude Bach in Saptamana Patimilor

Adevărul Adevărul,
De la Bulandra se aude Bach in Saptamana Patimilor

Intalnirea cu inaltatoarea muzica a lui Bach este cat se poate de potrivita intr-o saptamana atat de speciala precum e cea a Patimilor. Astfel, astazi, de la ora 19. 00, spectatorii Teatrului Bulandra vor putea viziona online productiaThe Bach Files, cu muzica de Adrian Enescu pe teme de J. Bach, regia fiind semnata de Alexandru Darie. continuă pe Adevărul

incepe Saptamana Patimilor

Crestinii ortodocsi intra de astazi, 13 aprilie, in Saptamana Patimilor, ultima, dar si cea mai importanta saptamana din Postul Mare, in care enoriasii tin post aspru. Preotul Eugen Onicov, de la Biserica Sfantul Pantelemon din Chisinau, a declarat pentru IPN ca a doua zi dupa Florii, cand este marcata intrarea lui Hristos in Ierusalim, incepe Postul Sfintelor Patimi.

Semnificatia religioasa a fiecarei zile din Saptamana Patimilor. Crestinii ortodocsi se pregatesc de invierea lui Hristos

Fiecare zi din Saptamana Patimilor Saptamana Mare) are o semnificatie religioasa deosebita. in randul credinciosilor, cele mai populare sunt Joia Mare si Vinerea Mare - zi de post negru.

Crestinii ortodocsi intra Saptamana Patimilor. Ce e interzis sa faci in aceste zile, cum atragi sporul si sanatatea

Crestinii ortodocsi intra luni, 13 aprilie in Saptamana Mare, ultima din Postul Pastelui in care, la biserici se fac slujbe numite Denii, pentru pomenirea ultimelor zile ale lui Hristos pe Pamant. Pentru a avea parte de sanatate si prosperitate tot anul, romanii respecta obiceiuri si traditii transmise din stramosi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )