Libnet.ro
UNICEF

13:15

Buletin pentru copiii sub 14 ani. in ce conditii vor putea avea, de fapt, buletin

Playtech Playtech,
Buletin pentru copiii sub 14 ani. in ce conditii vor putea avea, de fapt, buletin

Cel mai important moment din viata unui viitor adolescent este acela al obtinerii buletinului, sau a cartii de indentitate cum se numeste acum. Pentru un copil de 14 ani acesta este unul din cele mai importante momente. Buletin la 14 ani, cu acordul parintilor Conform legislatiei de pana acum, un adolescent avea obligativitatea ca, dupa . continuă pe Playtech

Femeia din Targoviste care ofera un ajutor urias pentru copiii din nevoiasi

O romanca din Targoviste a infiintat acum 5 ani asociatia Give and Help, prin care sprijina familiile necajite din regiunea ei. Nicoleta Ionita ajuta zeci de copii saraci cu alimente si cu rechizite, pentru ca micutii sa nu renunte la scoala. Si a reusit sa construiasca mai multe case in zona, pentru familii sarace care traiau in conditii greu de imaginat.

VIDEO Adolescenta de 14 ani, umilita de alte fete: pusa in genunchi, scuipata, lovita si injurata

Imagini cu o adolescenta de 14 ani batjocorita si lovita de o alta minora pe motiv ca i-ar fi deranjat prietenii au ajuns in mediul online. in imagini se vede cum fata este pusa in genunchi, trantita de pe o banca, jignita si amenintata. Mai mult, cineva ii toarna in cap suc dintr-un bidon, sub privirile altor copii.

Legea privind modificari referitoare la evidenta persoanelor si actele de identitate a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani, care introduce, intre altele, sistemul de carte de identitate electronica si semnatura electronica, precum si posibilitatea eliberarii unei carti de identitate simpla sau carti electronice de identitate pentru copiii sub 14 ani, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )