Libnet.ro
UNICEF

08:45

Legea privind modificari referitoare la evidenta persoanelor si actele de identitate a fost promulgata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind modificari referitoare la evidenta persoanelor si actele de identitate a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani, care introduce, intre altele, sistemul de carte de identitate electronica si semnatura electronica, precum si posibilitatea eliberarii unei carti de identitate simpla sau carti electronice de identitate pentru copiii sub 14 ani, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Se schimba buletinele! Klaus Iohannis a promulgat legea. Ce date vor contine buletinele cu cip si cand vor fi emise

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani, care introduce noile carti de identitate electronica si semnatura electronica. Noile buletine cu cip, asa cum mai sunt cunoscute, nu sunt obligatorii, iar romanii pot opta in continuare pentru actualul format.

Legea privind extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea varstei de pensionare a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea care prevede extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei standard de pensionare, fara penalizare, la cele care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluare din cauza extractiei, prepararii si arderii carbunelui si pe o raza de 8 km in jurul acestora, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )