Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un bulgare tot mai mare. Scandal pe gazele din Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Un bulgare tot mai mare. Scandal pe gazele din Marea Neagra

OMV Petrom a inceput deja sa caute clienti pentru gazele naturale pe care urmeaza sa le scoata din M. continuă pe România Liberă

O echipa de arheologi din Mexic a facut o descoperire socanta in cea mai mare pestera inundata din lume. Erau acolo din Era glaciara

Arheologii care exploreaza cea mai mare pestera inundata din lume, aflata in Mexic, au gasit ramasite umane datand din urma cu cel putin 9. 000 de ani si oase apartinand unor animale care au trait pe.

OMV Petrom a participat la licitatia pentru transportul gazelor prin BRUA, insa a pierdut in fata a trei companii din Ungaria/ Pentru gazele din Marea Neagra sunt cautate alternative de vanzare in tari precum Moldova, Ucraina, Bulgaria si Turcia

OMV Petrom a participat la licitatia organizata de companiile de transport al gazelor din Romania si Ungaria Transgaz si FGSZ) pentru rezervarea unei capacitati de transport al gazelor de aproximativ 4 miliarde mc gaze/an, prin conducta BRUA, insa a pierdut in fata a trei companii unguresti. In acest moment, OMV Petrom cauta si alte destinatii de export al gazelor din Marea Neagra, fiind luate in calcul tari precum Moldova, Ucraina, Bulgaria si Turcia. O varianta analizata de companie este posibilitatea de a transporta gazele prin conductele de tranzit existente, care leaga Romania de Ucraina si de Bulgaria. In plus, reprezentantii companiei spera ca Austria sa revina in proiectul BRUA. Desi OMV Petrom investeste impreuna cu ExxonMobil in Marea Neagra, cele doua companii vor fi concurente in privinta vanzarilor pe piata gazelor.

O echipa de medici a extirpat cea mai mare tumoare pe creier din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme de la un barbat de 31 de ani, aceasta fiind, in opinia specialistilor respectivi, cea mai mare tumoare cerebrala din.

Ford a devenit cel mai mare angajator privat din Dolj. 4419 salariati isi desfasoara activitatea la uzina din Banie

Constructorul Ford a devenit cel mai mare angajator din judetul Dolj, cu 4. 419 salariati. La uzina din Banie se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde.

Ford a devenit cel mai mare angajator privat din Dolj. 4.419 salariati isi desfasoara activitatea la uzina din Banie

Constructorul Ford a devenit cel mai mare angajator din judetul Dolj, cu 4. 419 salariati. La uzina din Banie se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde.

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

India, cea mai mare frauda bancara din istorie a pus pe jar autoritatile. Reputat afacerist,implicat

O filiala a Bancii Nationale Punjab este anchetata pentru o frauda de 1,8 miliarde de dolari, in ace.

OMV Petrom: Gazul din Marea Neagra va fi vandut si tarilor vecine. Au inceput negocierile!

OMV Petrom ar putea exporta tarilor vecine gazele care vor fi extrase din Marea Neagra. Si asta dupa ce compania a pierdut licitatia pentru rezervarea de capacitate pe conducta spre Ungaria. Am inceput sa.

Pippidi: PSD ne-a expus pe toti la UN MARE SCANDAL extern! / Nenumarate dosare nu au fost falsificate. Politicienii stiu ei ce stiu de le e frica

Alina Mungiu-Pippidi a declarat, pentru B1 TV, ca, prin decizia Ministrului Justitiei de a cere revocarea Laurei Kovesi de la sefia DNA,PSD s-a expus pe el, dar si pe noi toti la un mare scandal extern.

ROBOR la 3 luni continua SA CREASCA! ROMANII CU CREDITE in lei, tot mai afectati. Si LEUL se pierde teren in fata euro

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat marti la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017 incoace, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Luni, indicatorul urcase la nivelul de 2,08%. Robor la 3.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )