Libnet.ro
UNICEF

18:31

India, cea mai mare frauda bancara din istorie a pus pe jar autoritatile. Reputat afacerist,implicat

România Liberă România Liberă,
India, cea mai mare frauda bancara din istorie a pus pe jar autoritatile. Reputat afacerist,implicat

O filiala a Bancii Nationale Punjab este anchetata pentru o frauda de 1,8 miliarde de dolari, in ace. continuă pe România Liberă

O echipa de arheologi din Mexic a facut o descoperire socanta in cea mai mare pestera inundata din lume. Erau acolo din Era glaciara

Arheologii care exploreaza cea mai mare pestera inundata din lume, aflata in Mexic, au gasit ramasite umane datand din urma cu cel putin 9. 000 de ani si oase apartinand unor animale care au trait pe.

James Pettit: Cea mai mare problema a Republicii Moldova este coruptia

Ambasadorul SUA la Chisinau, James Pettit, afirma ca cea mai mare problema cu care se confrunta Republica Moldova este anume coruptia, insa aceasta nu este si unica problema a tarii.

Israelul, pregatit sa actioneze impotriva Iranului, daca este necesar: E cea mai mare amenintare la adresa lumii

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a declarat duminica, la Conferinta pe probleme de securitate de la Munchen, ca Israelul este pregatit sa actioneze impotriva Iranului, si nu doar a aliatilor lui din Orientul Mijlociu, daca este necesar, reiterand ca acest regim este cea mai mare amenintare la adresa lumii.

Cum arata Novaya Zemlya, locul in care a avut loc cea mai mare explozie atomica produsa pe Terra

La prima vedere, peisajul steril al Novaya Zemlya, Lumea noua in traducere din rusa, nu pare sa fie un loc unde s-a intamplat vreodata ceva interesant. Asta doar la prima vedere, deoarece aici, in data.

O sibianca a nascut in masina personala, in drum spre maternitate: Cea mai mare experienta a vietii de pana acum

O tanara din Sibiu a nascut, sambata seara, in masina, in timp ce se deplasa catre maternitatea din oras. Atat mama cat si fetita sunt bine, fiind preluate in ingrijire de catre medici. Un barbat din Sibiu a postat pe Fa.

Dragnea, despre cea mai mare inflatie inregistrata in ultimii ani: intrebati la BNR

Liviu Dragnea a anuntat ca-i va trimite o scrisoare guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, si ca asteapta niste raspunsuri de la acesta in legatura cu evolutia inflatiei, informeaza HotNews. intrebat.

Dragnea, despre cea mai mare inflatie inregistrata in ultimii ani: intrebati la BNR

Liviu Dragnea a anuntat ca-i va trimite o scrisoare guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, si ca asteapta niste raspunsuri de la acesta in legatura cu evolutia inflatiei, informeaza HotNews. intrebat.

Andrei Rosu: Cea mai mare provocare a fost sa aducem barca la start cu tot cu echipaj

Nu cu mult timp in urma, Andrei Rosu incheia, alaturi de Vasile Osean, Ionut Olteanu si Marius Alexe.

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

Cocor a incheiat anul 2017 cu un profit de peste 3 ori mai mare fata de cel din 2016

Cocor SA a incheiat anul 2017 un un profit net de 6,468 milioane lei, de peste trei ori mai mare fata de cel din 2016, de 2,078 milioane lei, conform datelor financiare preliminare remise Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )