Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bulgareala zdravana. Vezi cea mai mare bataie cu bulgari

Antena3 Antena3,
Bulgareala zdravana. Vezi cea mai mare bataie cu bulgari

Cea mai mare bataie cu bulgari de zapada din Statele Unite ale Americii a avut loc in centrul Washingtonului. Participantii s-au impartit in doua tabere, conduse de Batman si Captain America. Sute de tineri s. continuă pe Antena3

Cea mai mare tragedie aviatica in Hunedoara: Erau peste tot morti, mutilati in modul cel mai ingrozitor si raniti in preajma avionului sfaramat

Cea mai mare tragedie aviatica petrecuta pe raza judetului Hunedoara a avut loc in 23 august 1940. Au murit 11 pasageri ai unui avion care transporta 20 de oameni si care s-a prabusit in Muntii Apuseni, din cauza unor defectiuni tehnice si a vremii nefavorabile. Motii din satele din nordul Hunedoarei au sarit in ajutor ranitilor.

Cea mai mare tragedie aviatica in Hunedoara: Erau peste tot morti, mutilati in modul cel mai ingrozitor, in preajma avionului sfaramat

Cea mai mare tragedie aviatica petrecuta pe raza judetului Hunedoara a avut loc in 23 august 1940. Au murit 11 pasageri ai unui avion care transporta 20 de oameni si care s-a prabusit in Muntii Apuseni, din cauza unor defectiuni tehnice si a vremii nefavorabile. Motii din satele din nordul Hunedoarei au sarit in ajutor ranitilor.

Schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. CEC cauta inlocuitor pentru Radu Ghetea

Se anunta schimbari importante la cea mai mare banca cu capital de stat din Romania. Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, isi incheie in aprilie mandatul la conducerea institutiei. Propunerea.

Cat de mare este Insula Mare a Brailei? Secretele pamantului dintre ape, de la imparatia pestilor la cea mai mare ferma agricola din Europa

Insula Mare a Brailei inseamna zeci de mii de hectare de teren arabil prinse intre diguri si inconjurate de-o parte si de alta de Dunare. Candva era cea mai mare exploatare piscicola naturala a tarii, dupa Delta Dunarii. Asta pana cand comunistii au oprit artificial inundatiile anuale, cu diguri, si au facut din ea cea mai mare ferma agricola din Europa.

FOTO Marturii din epoca de aur a Olandei, la cea mai mare expozitie Rembrandt din Romania

Timisorenii si iubitorii de arta de tara sau strainatate mai au la dispozitie mai trei saptamani pentru a vizita fenomenala expozitie Rembrandt, de la Muzeul de Arta.

Ce inseamna sa fii pocait? Cea mai mare greseala pe care o fac multi romani cand vine vorba de pocainta

Esenta a crestinismului, pocainta a ajuns sa fie considerata de multi romani doar parasirea bisericii traditionale si impartasirea crezului unor biserici protestante. Folosit de multe ori in sens peiorativ, termenul de pocait este gresit atribuit sectantilor, asa cum sunt numiti crestinii din confesiunile protestante. in realitate, pocainta este o stare pe care ar trebu sa o experimenteze orice crestin.

Stop avortului! Cea mai mare campanie din lume care lupta impotriva avorturilor ajunge in Romania, la Cluj

40 de zile pentru viata este o campanie care are loc, pentru prima data in Romania, si care isi propune sa marcheze inceputul incetarii avorturilor. O prima actiune are loc la Cluj. Cum? Oamenii se vor aduna in fata Clinicii de Obstetrica-Ginecologie II) Dominic Stanca, zilnic, din 18 februarie si pana pe 29 martie, intre orele 7. 00 si 19. 00, si se vor ruga si vor incerca sa convinga femeile sa nu avorteze.

Bugetul municipiului Buzau, mai mare decat cel de anul trecut. Investitiile in infrastructura au prioritate

Bugetul local al municipiului Buzau pe 2015 este de aproape 250 de milioane de lei, mai mare decat cel de anul trecut. Bugetul este construit, in cea mai mare parte, din sume directionate de la Bucuresti, si mai putin pe incasarile locale. Proiectul de hotarare pentru aprobarea lui a trecut de votul consilierilor municipali, desi reprezentantii PNL si PP-DD au votat impotriva.

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

FOTO Maramuresul da lumii cea mai inalta biserica de lemn din Europa. Povestea unei biserici unicat

Cea mai inalta biserica de lemn din lume se gaseste pe pamant maramuresean. Si nu oriunde, ci in singurul loc din lume unde moartea are haz, Sapanta, cu al ei Cimitir Vesel. Este vorba despre Manastirea Sapanta Peri, care are o inaltime de 75 m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )