Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bulgaria anunta doua noi puncte de trecere a frontierei cu Romania, in judetul Constanta

Hotnews Hotnews,
Bulgaria anunta doua noi puncte de trecere a frontierei cu Romania, in judetul Constanta

Guvernul din Bulgaria a aprobat planurile pentru lansarea a doua noi puncte de trecere a frontierei terestre cu Romania. Ambele vor fi amplasate in judetul Constanta, in localitatile Dobromir si Lipnita, anunta Novinite. continuă pe Hotnews

Bulgaria aproba construirea a doua noi puncte vamale cu Romania.

Guvernul Bulgariei a aprobat planul de deschidere a doua noi puncte de frontiera cu Romania, situate, in partea romana, in judetul Constanta, informeaza site-ul Novinite. com, citat de Mediafax. Primul punct de frontiera va fi intre Krusari Bulgaria) si Dobromir Romania, judetul Constanta), iar al doilea intre localitatile Kainardja Bulgaria) si Lipnita Romania, judetul Constanta). Punctele vamale vor fi construite cu fonduri furnizate prin intermediul Programului de cooperare .

Bulgaria aproba construirea a doua noi puncte vamale cu Romania

Guvernul Bulgariei a aprobat planul de deschidere a doua noi puncte de frontiera cu Romania, situate, in judetul Constanta, informeaza Novinite. com. Primul punct de frontiera va fi intre Krusari Bulgaria) si.

Bulgaria va deschide doua noi puncte vamale la granita cu Romania

Guvernul bulgar a aprobat planurile pentru deschiderea a doua noi puncte de frontiera cu Romania, ambele urmand sa fie situate pe plaiuri romanesti, in judetul Constanta, scrie Novinite. Deschiderea.

Bulgaria a aprobat construirea a doua noi puncte vamale cu Romania

Guvernul de la Sofia a aprobat planurile de deschidere a doua noi puncte de frontiera intre Bulgaria si Romania, informeaza Novinite. Cele doua puncte de frontiera sunt situate, in partea romana, in judetul Constanta.

Dupa ce ne-au golit litoralul vara, bulgarii vor sa ne ia turistii si iarna. Pretul unui sejur la munte in Bulgaria, de doua ori mai mic decat in Romania

Unele oferte ale vecinilor pentru sezonul rece au preturi si la jumatate fata de Valea Prahovei. Pentru un sejur de 5 zile in statiunile montane din Bulgaria, doua persoane platesc doar 100 de euro pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )