Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bulgaria are cea mai poluata atmosfera din Europa

Adevărul Adevărul,
Bulgaria are cea mai poluata atmosfera din Europa

Aerul pe care il respira locuitorii din Bulgaria este cel mai poluat din intreg spatiul Uniunii Europene, conform unui studiu realizat pe o perioada de noua ani, de Agentia Europeana de Mediu, noteaza New York Times. continuă pe Adevărul

STUDIU. Bulgaria are cel mai murdar aer din Europa.

Aerul din Bulgaria contine mai multi poluanti atmosferici decat orice alta tara din Europa, potrivit celui mai recent studiu al Agentiei Europene de Mediu, realizat in 386 de orase din Europa. Bulgaria are cele mai mari concentratii de particule de aer si gaz provenite din arderea carburantilor, concentratii care pot cauza grave probleme de sanatate, precum astm sau cancer. De asemenea, Bulgaria are si cea mai mare concentratie de monoxid de carbon si dioxid de sulf, potrivit raportului .

Cluj-Napoca, cel mai primitor oras din Europa - studiu CE.

Strainii se simt cel mai bine in Cluj, se arata intr-un studiu al Comisiei Europene facut in 79 de orase din Uniunea Europeana, dar si in alte state ca Elvetia, Norvegia, Islanda, Turcia. Cluj Napoca este considerat cel mai primitor oras din Europa, potrivit perceptiei strainilor care il viziteaza. Cei mai multi vizitatori straini sunt din Germania, Franta si Italia. In clasament, clujenii sunt urmati de locuitorii din Luxemburg, Cracovia si Copenhaga. Perceptia cea mai proasta fata de .

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa, in urma unui studiu al Comisiei Europene

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa. Si asta in urma unui studiu realizat de Comisia Europeana, care arata ca strainii se simt cel mai bine in orasul de sub Feleac. Urbea romaneasca.

Cum a ajuns Cluj Napoca cel mai ospitalier oras din intreaga Europa

In vreme ce orasul Cluj Napoca a fost recent desemnat de Comisia Europeana ca fiind cel mai ospitalier oras din Europa, capitala Greciei se pare ca sta cel mai prost la acest capitol.

intrece orice imaginatie: Vezi cea mai proasta iesire din parcare din istorie (VIDEO)

Daca filmuletele cu parcari esuate au impanzit internetul, a sosit momentul ca o plecare din parcare sa faca senzatie, depasind orice imaginatie. O camera de supraveghere a unui bloc a reusit sa.

Unica miliardara a Africii si cea mai tanara femeie de afaceri de pe continent are o avere de 3 miliarde de dolari

Are 40 de ani si este unica miliardara a Africii si cea mai tanara femeie de afaceri de pe continent. Vorbim despre Isabel Dos Santos, fiica presedintelui Angolei. Primul business l-a avut la 24 de ani cand a.

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

Victor Popescu, Gameleon: Sa esuezi este cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA

Cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA este sa esuezi, pentru ca, acolo, dacp ancerci ceva si esuezi, se spune ca ai experimentat, a declarat Victor Popescu, CEO Gameleon.

FOTOGALERIE Cele trei cladiri din strada Christian Tell au fost demolate in acest week-end. Din cea mai valoroasa cladire a ramas doar un perete

Moda demolarilor de week-end continua, doua cladiri construite in 1895 si una in 1920 de pe str. Christian Tell, zona Piata Amzei, fiind demolate sambata si duminica. Din cea mai valoroasa cladire a ramas doar un perete si randul de camere din spatele acestuia. Beneficiarul este firma Romtal Invest, iar la firma care a facut proiectul de demolare este actionar fostul arhitect sef al Capitalei, Adrian Bold. Potrivit unui studiu istoric facut de Ordinul Arhitectilor Bucuresti, cladirile aveau o valoare exceptionala si ar fi trebuit sa capete statutul de monument istoric. In locul imobilului ar urma sa se construiasca un bloc de cinci etaje, potrivit unui plan urbanistic aprobat de Consiliul General Bucuresti. Interesant este ca avizul de urbanism care sta la baza aprobarii acestui plan este semnat tot de Adrian Bold, in 2007, pe vremea cand acesta era arhitect sef.

Cele mai amuzante insulte din istorie. Draga mea, esti urata. Maine, eu voi fi treaz, dar tu tot urata vei fi

Publicatia Daily Mail a realizat un top al celor mai amuzante insulte din istorie. Pe primul loc se afla o replica data de premierul britanic Winston Churchill unui parlamentar socialist, dupa ce acesta l-a acuzat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )