Libnet.ro
UNICEF

05:30

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Online Sport Online Sport,
Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf. continuă pe Online Sport

REVIEW Samsung Galaxy Note 3 - poate cel mai bun telefon cu Android

Samsung a lansat Galaxy Note 3 in Romania acum doua saptamani. L-am testat pe parcursul catorva episoade, pentru a detalia functiile sale, iar acum venim si cu anumite concluzii. Poate fi Note 3 cel mai bun Android? E foarte aproape de acest titlu.

Ilie Dumitrescu minte la televizor: Am primit mesaj ca Van Persie nu joaca

Ilie Dumitrescu a declarat marti seara ca Olanda nu va da totul cu Turcia si ca stie ca Van Persie nu joaca pentru ca el a primit un mesaj. La nici 90 de minute distanta, Van Persie era anuntat titular cu Olanda.

Turcii continua sa sustina ca Van Persie nu va juca

Presa turca de marti este consecventa ideii lansate luni, dar nesustinuta de jurnalistii olandezi, legata de netitularizarea lui Van Persie. Marti, turcii vin cu un nou argument in favoarea lipsei omului in care Romania isi pune sperantele de gol.

Ilie Dumitrescu: Am primit mesaj ca Van Persie nu joaca

Ilie Dumitrescu a declarat marti seara ca Olanda nu va da totul cu Turcia si ca stie ca Van Persie nu joaca. Practic, pe teren vor fi ambii turci ai Olandei.

Cluj-Napoca, cel mai primitor oras din Europa - studiu CE.

Strainii se simt cel mai bine in Cluj, se arata intr-un studiu al Comisiei Europene facut in 79 de orase din Uniunea Europeana, dar si in alte state ca Elvetia, Norvegia, Islanda, Turcia. Cluj Napoca este considerat cel mai primitor oras din Europa, potrivit perceptiei strainilor care il viziteaza. Cei mai multi vizitatori straini sunt din Germania, Franta si Italia. In clasament, clujenii sunt urmati de locuitorii din Luxemburg, Cracovia si Copenhaga. Perceptia cea mai proasta fata de .

David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

Cantaretul britanic David Bowie a surclasat regi si ducese din Marea Britanie, fiind desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie, citeaza un sondaj publicat de BBC HistoryMagazine. Veteranul.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

A inceput cel mai mare protest din Sanatate.

Sistemul sanitar se confrunta cu cel mai mare protest de dupa caderea lui Nicolae Ceausescu. La greva japoneza participa atat angajatii de la stat, cat si cei din sistemul privat. Organizatorii au calculat ca la aceasta actiune participa aproximativ un sfert de milion de oameni. Totodata, liderul Federatiei Sanitas Cluj, Stefan Roman, a declarat ca la protest iau parte atat reprezentantii sindicatelor, cat si cei ai organizatiilor profesionale, inclusiv Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor .

Privatizarea CFR Marfa a esuat. Procedeul va fi reluat de la zero, cel mai probabil marti

Update 20. 34 -Privatizarea CFR Marfa va fi reluata de la zero, cel mai probabil marti, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )