Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bulgaria se asteapta la consecinte grave de pe urma falimentului Thomas Cook

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria se asteapta la consecinte grave de pe urma falimentului Thomas Cook

Falimentul tour-operatorului britanic Thomas Cook va avea consecinte grave pentru sezonul turistic 2020 din Bulgaria, a declarat, luni seara, ministrul bulgar al Turismului, Nikola Angelkova. continuă pe Ziarul Bursa

Aproximativ 600.000 de turisti sunt blocati in urma falimentului Thomas Cook

Aproximativ 600. 000 de turisti au ramas blocati luni, in urma falimentului Thomas Cook, cel mai vechi operator de calatorii din lume, care a dus la declansarea celei mai mari operatiuni de repatriere pe timp de pace din istoria Marii Britanii, transmite Reuters.

Aproximativ 600.000 de turisti sunt blocati in urma falimentului Thomas Cook

Aproximativ 600. 000 de turisti au ramas blocati luni, in urma falimentului Thomas Cook, cel mai vech.

Boris ii salveaza pe turistii ramasi in aer in urma falimentului Thomas Cook

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a promis luni ca autoritatile vor veni in ajutorul turistilor .

Grup de lucru la Ministerul Turismului in cazul falimentului Thomas Cook

Ministerul Turismului a organizat, marti, o sedinta de lucru la care au participat reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe si Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, in contextul falimentului Thomas Cook .

Falimentul Thomas Cook pune in mare dificultate turismul din Bulgaria

Caderea companiei de turism Thomas Cook va avea consecinte grave pentru sezonul estival din 2020 in .

Turcia: Fonduri de urgenta de 50 de milioane de euro in urma falimentului companiei Thomas Cook

Ministrul Turismului din Turcia, Mehmet Nuri Ersoy, a anuntat deblocarea unui pachet de ajutoare financiare in urma falimentului declarat de compania britanica de turism Thomas Cook. Ministrul Ersoy a precizat ca este vorba de un pachet de credite in valoare de 50 de milioane de euro, adresat firmelor afectate de falimentul companiei britanice, potrivit Rador.

Cea mai veche agentie de turism din lume -Thomas Cook- a intrat in faliment. 600.000 de turisti sunt blocati in lume

Cea mai veche companie de turism din lume, Thomas Cook, si-a anuntat falimentul luni dimineata, dupa ce negocierile prin care se incerca salvarea firmei au esuat. La momentul intrarii in faliment, acolo lucrau 9. 000 de oameni care gestionau vacantele a circa 600. 000 de turisti. Vezi in text istoria companiei Thomas Cook, de la debuturi pana la faliment.

Falimentul Thomas Cook tine la sol circa 160.000 de persoane care si-au rezervat bilete. Lufthansa nu vrea sa-i cumpere flota. Ce se intampla cu angajatii

Lufthansa nu intentioneaza sa achizitioneze touroperatorul britanic Thomas Cook, aflat in faliment, dar nu exclude o oferta pentru Condor, compania aeriana germana care este o subsidiara a grupului Thomas Cook,au declarat luni reprezentantii operatorului aerian german pentru publicatia Die Welt, transmite Reuters.

Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Pana in acest moment nu au fost depuse sesizari din partea turistilor romani care au cumparat pachete turistice de la Thomas Cook, iar din datele existente nu reiese ca ar exista romani aflati in dificultate astfel incat sa necesite repatrierea dupa falimentul celei mai vechi agentii de turism din lume, sustine Ministerul Turismului.

Bogdan Trif a cerut agentiilor de turism lista romanilor care au plecat in vacantele oferite de Thomas Cook, companie care a intrat in faliment

Ministrul Turismului Bogdan Trif a cerut, printr-o adresa oficiala, tuturor agentiilor de turism din Romania sa raporteze situatia exacta a tuturor turistilor care au achizitionat pachete sau servicii turistice de la tour operatorul Thomas Cook, companie care a intrat luni in faliment.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )