Libnet.ro
UNICEF

16:30

Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Hotnews Hotnews,
 Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Pana in acest moment nu au fost depuse sesizari din partea turistilor romani care au cumparat pachete turistice de la Thomas Cook, iar din datele existente nu reiese ca ar exista romani aflati in dificultate astfel incat sa necesite repatrierea dupa falimentul celei mai vechi agentii de turism din lume, sustine Ministerul Turismului. continuă pe Hotnews

Cea mai veche agentie de turism din lume -Thomas Cook- a intrat in faliment. 600.000 de turisti sunt blocati in lume

Cea mai veche companie de turism din lume, Thomas Cook, si-a anuntat falimentul luni dimineata, dupa ce negocierile prin care se incerca salvarea firmei au esuat. La momentul intrarii in faliment, acolo lucrau 9. 000 de oameni care gestionau vacantele a circa 600. 000 de turisti. Vezi in text istoria companiei Thomas Cook, de la debuturi pana la faliment.

Gigantul Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume nu stie daca va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic ce se va resimti pe intregul mapamond

Sefii Thomas Cook se intalnesc duminica cu banci si investitori pentru a decide daca cea mai veche firma de turism din lume va supravietui pana luni sau va intra intr-un colaps haotic cu efecte in intreaga lume, transmite Reuters.

De ce a intrat in faliment cea mai veche agentie de turism din lume?

Thomas Cook , cea mai veche agentie de turism din lume, si-a declarat falimentul, determinand peste un milion de turisti sa isi anuleze vacantele. Vestea a creat haos si printre angajatii companiei, 22. 000 in intreaga lume, care isi vor pierde locurile.

Cea mai veche agentie de turism din lume a intrat in faliment

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche agentie de turism din lume, a anuntat, luni, intrarea in faliment dupa ce a esuat sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va intra in lichidare imediata, au transmis Reuters si.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

TURISMUL, ZDRUNCINAT DE UN NOU FALIMENT Cea mai veche agentie de turism din lume nu si-a mai gasit salvarea

ANAT: Analizam daca sunt si romani afectati * Costul operatiunilor de repatriere a celor peste 150. 000 de turisti britanici se ridica la aproximativ 100 milioane lire sterline * Speculatorii vor castiga pana la 250 milioane de dolari din falimentul agentiei Agentia de turism din Marea Britanie, Thomas Cook Group, cea mai veche din lume, s-a prabusit sub datorii, dupa ce discutiile cu creditorii au esuat, fortand guvernul britanic sa acopere avioane pentru a aduce acasa peste 150. 000 din clientii furnizorului de turism.

Premierul spune ca Romania e pregatita sa adere la ce mai importanta organizatie economica din lume

Viorica Dancila a apreciat sprijinul acordat pana acum de secretarul general candidaturii tarii noas.

BURSELE DIN LUME Colapsul Thomas Cook pune pe curs negativ bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, investitorii reactionand in mod negativ la publicarea unor date economice sub asteptari privind Germania si la colapsul Thomas Cook Plc, unul dintre cei mai cunoscuti tour operatori din lume.

EXCLUSIV Cati turisti romani sunt afectati de falimentul Thomas Cook: Ce spun cei de la Ministerul Turismului si ANAT

EXCLUSIV Dupa ce agentia britanica Thomas Cook, cea mai veche agentie de turism din lume, si-a declarat falimentul, sute de mii de turisti de pe tot globul sunt prinsi in capcana incertitudinilor legate de.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )