Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine dect Romnia, sustine ministrul bulgar al Dezvoltarii

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine dect Romnia, sustine ministrul bulgar al Dezvoltarii

Bulgaria construieste cele mai ieftine autostrazi din Europa, a spus ministrul bulgar al Dezvoltarii Regionale. Nikolay Nankov a precizat insa ca, in pofida costurilor reduse, calitatea autostrazilor din tara vecina este una buna, relateaza novinite. com. Potrivit cifrelor, bulgarii platesc de doua ori mai putin decat Romania pentru un kilometru de autostrada, respectiv 3. 1 milioane de euro fata de 6. 3 milioane. continuă pe Hotnews

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine decat Romania

Autostrazile construite de catre vecinii nostri de la sud sunt cele mai ieftine din Europa. O spune ministrul bulgar al Dezvoltarii, Nikolay Nankov. Acesta a prezentat cifre care arata ca bulgarii.

Lewis Hamilton, dupa un nceput dificil de sezon: Un start mai dur dect pare contra . Nu sunt deloc relaxat

Lewis Hamilton Mercedes), cvadruplu campion mondial, nu a avut un start tocmai reusit de sezon, rivalul sau de la , Sebastian Vettel, facandu-se remarcat inca de la prima cursa din acest an. Hamilton s-a impus in etapa trecuta, la Baku, devansandu-l astfel pe pilotul german in clasamentul general, dar recunoaste ca nu e deloc relaxat. Totusi, britanicul nu il considera pe Vettel cel mai dificil adversar impotriva caruia a concurat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )