Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine decat Romania

B1 B1,
Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine decat Romania

Autostrazile construite de catre vecinii nostri de la sud sunt cele mai ieftine din Europa. O spune ministrul bulgar al Dezvoltarii, Nikolay Nankov. Acesta a prezentat cifre care arata ca bulgarii. continuă pe B1

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine dect Romnia, sustine ministrul bulgar al Dezvoltarii

Bulgaria construieste cele mai ieftine autostrazi din Europa, a spus ministrul bulgar al Dezvoltarii Regionale. Nikolay Nankov a precizat insa ca, in pofida costurilor reduse, calitatea autostrazilor din tara vecina este una buna, relateaza novinite. com. Potrivit cifrelor, bulgarii platesc de doua ori mai putin decat Romania pentru un kilometru de autostrada, respectiv 3. 1 milioane de euro fata de 6. 3 milioane.

Vanzarea voucherelor de vacanta este ilegala. Amenzile sunt de 20 de ori mai mari decat valoarea lor

Vanzarea voucherelor de vacanta este ilegala, amenda maxima ajungand la mai mult de 20 de ori valoarea unui voucher, a anuntat miercuri ministrul Turismului, Bogdan Trif, care a subliniat ca autoritatile iau in calcul inlocuirea acestor tichete, de anul viitor.

Vish Sowani, Visa: Comertul se va schimba in urmatorii 5 ani mai mult decat in ultimii 50. Dinozaurii vor disparea

Comertul si modalitatile in care utilizatorii for face plati in urmatorii 5 ani se vor schimba mai mult decat intregul domeniu s-a schimbat in ultimii 50 de ani, iar afacerile care nu se vor adapta la noul trend vor deveni niste dinozauri.

Opt semne ca esti mai destept decat restul

Nivelul de inteligenta poate fi masurat, iar oamenii care au observat aceste 8 semne sunt mult mai inteligenti decat media. Infograficul realizat de cei de la Business Insider prezinta unele comportamente si.

Mircea Lucescu castiga in Turcia mai putin decat in Rusia. Ce salariu primeste antrenorul roman

Presa turca a dezvaluit ce salariu primeste tehnicianul roman Mircea Lucescu pentru a antrena nationala Semi-Lunei. Romanul este platit de Federatia turca cu 2,5 milioane de euro de pe an, un salariu mai mic.

Gigantul Glencore lanseaza un hub IT la Bucuresti: In Romania avem costuri cu 20-30% mai mici decat in vest

Inatech, furnizorul de sisteme de risk management in tranzactiile pe piata de energie ETRM) detinut de catre Glencore unul dintre cei mai mari traderi de marfuri la nivel global, va infiinta in Romania un hub pentru dezvoltarea sistemelor IT.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )