Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bulgaria isi deschide granitele pentru cetatenii din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Bulgaria isi deschide granitele pentru cetatenii din Uniunea Europeana

Bulgaria, care a inceput sa-si relaxeze masurile de izolare, a anulat interdictia de intrare pentru vizitatorii provenind din Uniunea Europeana UE) si tarile din spatiul Schengen. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Spania isi deschide frontierele pentru Italia, dupa 2 luni de pauza

Spania a ridicat marti restrictiile de circulatie privind legaturile aeriene si maritime directe cu Italia - aflate in vigoare inca de la data de 11 martie si mentinute in perioada de izolare cu scopul de a.

Serbia isi deschide frontierele de vineri. Fara teste sau carantina pentru straini

Serbia deschide frontierele pentru toti strainii, fara testare pentru COVID-19 sau carantina, incepand de vineri. Belgradul a decis, joi, sa renunte la restrictiile de la intrarea in tara, dar trebuie.

Bulgaria a ridicat pentru cetatenii UE interdictia de intrare pe teritoriul sau

Bulgaria, tara care a inceput sa reduca restrictiile impuse din cauza coronavirusului, a renuntat la interdictia de intrare pe teritoriul sau a cetatenilor UE si Schengen, a anuntat ministrul sanatatii, citat de Reuters.

CORONAVIRUS: Franta introduce carantina voluntara and pentru cetatenii si rezidentii sai care revin din afara UE

Francezii si rezidentii permanenti in Franta care sosesc in tara din afara Uniunii Europene vor fi invitati sa intre in mod and voluntar and intr-o carantina de 14 zile, incepand de miercuri, a anuntat marti ministrul de externe Jean-Yves Le Drian, potrivit AFP.

Tehnologie romaneasca pentru firmele din SUA: Platforma de alertare in timp real pentru situatii de criza

Startup-ul romanesc Plant an App dezvolta o solutie tehnologica utila in situatiile de criza, folosita in consolidarea functionalitatilor serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte in timp real. Aceasta platforma de comunicare a fost construita pentru sectorul privat si vizeaza companii din Statele Unite ale Americii, astfel incat acestea sa poata transmite mesaje vitale rapid si eficient.

Stare de alerta in Romania |Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate poate fi scrisa si de mana si refolosita cu modificarea datei

Din data de 15 mai, Romania intra in stare de alerta, pentru urmatoarele 30 de zile, in urma hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Potrivit autoritatilor, nu mai estenevoie de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )