Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bulgaria si Romania, printre tarile cu cei mai multi angajati in companii de marime medie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria si Romania, printre tarile cu cei mai multi angajati in companii de marime medie

Rocentajul cetatenilor care lucrau in 2017 in companii de marime medie din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene era de 16,9%, cel mai ridicat nivel fiind in Luxemburg 25%), Lituania 23%), Estonia si Letonia ambele cu 22%), Bulgaria 21,2%) si Romania 20,5%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

A murit Victor Loghin, unul dintre cei mai buni medici ORL din tara noastra

Victor Loghin, unul dintre cei mai buni doctori ORL din tara noastra, s-a stins din viata in urma unui infarct, la varsta de 71 de ani, potrivit ct100. ro.

Epidemia de coronavirus se raspandeste rapid in satul Ramnicelu. Boala a ajuns si printre angajatii primariei

Buzaul inregistreaza un nou val de imbolnaviri cu COVID-19, 16 cazuri fiind confirmate intr-o singura zi. Cei mai multi sunt din satul Ramnicelu, unde focarul a fost izolat la sfarsitul saptamanii trecute. ingrijorator este ca multi dintre pacienti sunt angajati ai unor magazine sau functionari ai primariei locale.

Sondaj BestJobs: Doi din trei angajati romani au reusit sa puna bani deoparte in ultimele doua luni

Dupa doua luni de stare de urgenta, 63% dintre angajatii romani care au raspuns la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs spun ca au reusit sa puna bani deoparte in aceasta perioada, iar cei mai multi nu intentioneaza sa renunte la acest.

Multi angajati se asteapta la taieri de salarii si concedieri in timpul recesiunii

O mare parte dintre angajati, circa 20%, se asteapta la taieri de salarii si concedieri in timpul recesiunii, arata un sondaj realizat de BestJobs, potrivit caruia mai mult de o treime dintre intervievati au spus ca nu aveau nicio rezerva de bani la inceputul pandemiei.

Guvernul spune ca va ajuta organizatorii de concerte si de evenimente culturale. Cine sunt cei mai mari jucatori din acest domeniu

Guvernul are in vedere adoptarea unor decizii menite sa faciliteze asigurarea de lichiditati financiare organizatorilor de concerte si de evenimente culturale, precum si continuarea acordarii somajului tehnic si dupa data de 15 mai 2020 pentru angajatii din acest sector - se arata intr-un anunt publicat pe Facebook de Guvern. Piata festivalurilor din Romania a ajuns anul trecut la circa 600 de milioane de lei.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban, mai multi membri ai Guvernului si seful DSU, Raed Arafat

UPDATE, 12 mai, ora 15. 00 - Sedinta de la palatul Cotroceni s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 17. Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, de la ora .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3357 seconds )