Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bulgaria scurteaza perioada de carantina la 10 zile, pentru contactii persoanelor depistate pozitiv, dar si pentru cetatenii care sosesc in tara

B1 B1,
Bulgaria scurteaza perioada de carantina la 10 zile, pentru contactii persoanelor depistate pozitiv, dar si pentru cetatenii care sosesc in tara

Ministrul bulgar al Sanatatii, Kostadin Angelov a emis un nou ordin in ziua de 22 octombrie, ce prevede scurtarea perioadei de carantina, de la 14 la 10 zile pentru persoanele care sosesc in tara, dar si. continuă pe B1

AEP: Mai sunt 2 zile pentru inregistrarea ca alegatori prin corespondenta la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) reaminteste cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate ca au mai ramas doar doua zile pentru inregistrarea ca alegatori prin corespondenta, termenul-limita fiind data de 22 octombrie 2020, conform unui comunicat de presa.

Alexandru Rafila sustine ca sistemul sanitar, mai ales zona de ATI, va intra in colaps in maxim 10 zile daca numarul de infectari cu coronavirus va continua sa creasca in acelasi ritm (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si candidat PSD la alegerile parlamentare, a sustinut joi seara, pentru B1 TV, ca daca numarul de infectari cu coronavirus va continua sa.

BUCURESTI: Circulatia tramvaielor 41 va fi suspendata pe o perioada de 5 zile

Societatea de Transport Bucuresti suspenda linia de tramvai 41, incepand de miercuri pana duminica inclusiv, pentru a permite Metrorex sa execute o serie de lucrari de deviere a liniei pe o portiune din traseu, in scopul finalizarii pasajului pietonal de la statia de metrou Parc Drumul Taberei, de pe magistrala 5, scrie Agerpres.

CITU: Va incepe in urmatoarea perioada un program-pilot pentru e-facturare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, joi, ca in perioada urmatoare va incepe un program-pilot pentru e-facturare, mentionand ca procesul de digitalizare a facturilor continua, conform Agerpres.

Primarul Calarasiului, ucis de COVID-19 in urma cu 10 zile, va fi declarat cetatean de onoare post-mortem

Ca o reparatie morala in memoria fostului primar al municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, rapus de noul coronavirus pe data de 12 octombrie, noul edil al orasului, Marius Dulce, a anuntat ca va initia o hotarare de Consiliul Local prin care acesta va fi declarat cetatean de onoare post-mortem.

Doar doua zile pentru inscrierea la votul prin corespondenta

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a reamintit cetatenilor romani cu domiciliul sau resedinta i.

DOCUMENT Dupa esecul eRomania, Guvernul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice

Guvernul PNL propune cheltuirea a aproximativ 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice, capitol la care Romania se afla pe ultimul loc in UE, potrivit unui document de strategie scos in dezbatere publica de Secretariatul General al Guvernului SGG). Birocratia care ar fi eliminata ar duce la economii de 1,8 miliarde de euro si la investitii straine de 2,3 miliarde euro in 10 ani. Analiza, realizata contra-cost de firma Ernst Young, a identificat problemele IT din administratia publica, precum si 14 masuri pentru solutionarea acestora si vine la 10 ani dupa rasunatorul esec al strategiei eRomania din guvernarea PD-L.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )