Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bulgaria nu o vrea pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Adevărul Adevărul,
Bulgaria nu o vrea pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Bulgaria a votat impotriva numirii fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, in postul de procuror-sef european, scrie euractiv. com. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, plangere impotriva CSM

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a facut plangere impotriva Consiliului Superior al Magistraturii. Pe 26 februarie, Kovesi da interviu pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Parchetului.

Sinteza zilei. Exclusiv. Locul in care se va afla marti Laura Codruta Kovesi

Candidatii pentru primul post de procuror-sef european pentru infractiuni impotriva bugetului Uniunii Europene vor fi audiati, marti, la Bruxelles, in comisiile pentru libertati civile, justitie si afaceri.

De ce e bine sa se teama Liviu Nicolae Dragnea mai mult de Viorica Vasilica Dancila, decat de Laura Codruta Kovesi

Liviu Nicolae Dragnea are toate abilitatile unui dictator balcanic cu decoratiuni sud-americane. Totusi, pe zi ce trece, Liviu Nicolae Dragnea aluneca pe panta care-l conduce spre iesirea din istorie. Femeile au avut un rol determinat in ascensiunea lui, insa se pare ca tot o femeie ii va accelera decaderea.

Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european

Presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, a transmis membrilor forului detalii despre audierea candidatilor la sefia Parchetului European, arata Mediafax. Astfel, fiecare candidat va fi audiat 75 de minute, iar doua tremi din timpul alocat va fi pentru intrebari si raspunsuri.

Codruta Kovesi va fi audiata marti n comisia LIBE din PE pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti, 26 februarie, in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. Potrivit presedintelui Comisiei LIBE, Claude Moraes, fiecare candidat va fi audiat timp de 75 de minute, relateaza Mediafax.

Bulgaria a votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi drept procuror sef european

Bulgaria se numara printre tarile care au votat impotriva candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru pozitia la procuror-sef european, arata cotidianului bulgat Sega, citat de Euractiv. in urma votului din.

Tudorel Toader: Un judecator poate sa devina procuror european, potrivit Regulamentului UE de infiintare a Parchetului European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, vineri dimineata, pe Facebook, raspunzand unor critici referitoare la OUG care stabileste criteriile pentru desemnarea reprezentantului Romaniei in Colegiul Parchetul European, ca un judecator poate sa devina procuror european, acest lucru fiind prevazut in Regulamentul Uniunii Europene de infiintare a Parchetului European.

Eurodeputatii PSD au cerut drept de vot al Comisiei LIBE pentru seful Parchetului UE

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana a declarat, pentru Mediafax, ca europarlamentarii PSD au transmis o solicitare pentru ca procedura alegerii procurorului-sef european, pentru care este inscrisa Laura Codruta Kovesi, sa fie una transparenta, iar Comisia LIBE sa aiba drept de vot in acest sens.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )