Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bulgarii vor mai multi producatori auto care sa investeasca in tara lor.

România Liberă România Liberă,
Bulgarii vor mai multi producatori auto care sa investeasca in tara lor.

Bulgaria manifesta un interes tot mai mare fata de investitorii din domeniu auto, dupa ce chinezii de la Great Wall Marele Zid) au deschis in tara din sudul Romaniei prima lor uzina din Europa. Bulgaria ar putea atrage noi investitii in acest sector, potrivit consultantului Ernst Young, Diana Nikolaeva, citata de Automotive News Europe. Nikolaeva spune ca taxele mai scazute pentru angajatori, mana de lucru calificata sau climatul economic stabil au dus la atragerea unor investitii ale . continuă pe România Liberă

Sondaj. Cei mai multi dintre romani nu au incredere in contractele pe care statul le incheie cu firme private

Peste trei sferturi dintre romani nu au incredere in contractele pe care statul le incheie cu firme private. Si ce este mai grav, acestia spun ca vad cum banii de la buget se scurg pe achizitii ineficiente care.

FIA si Formula 1 Group au semnat Acordul Concorde: Mai multi bani pentru FIA.

Federatia Internationala de Automobilism, care reglementeaza din punct de vedere sportiv si tehnic Marele Circ, si Formula 1 Group, companie condusa de Bernie Ecclestone, care administreaza drepturile comerciale ale Formulei 1, au semnat Acordul Concorde, act care va guverna F1 in urmatorii 7 ani, potrivit Mediafax. Acordul Concorde este un contract incheiat intre FIA, Ecclestone si echipe, pe baza caruia se desfasoara principalul sport automobilistic. Una dintre cele mai importante prevederi .

Vremea continua sa se raceasca: Maximele de inceputul saptamanii viitoare nu vor mai depasi 20 de grade

Meteorologii anunta ca vremea racoroasa si ploioasa care se va instala in intreaga tara in acest sfarsit de saptamana va continua si in zilele urmatoare. Pe parcursul zilei de astazi, vremea se.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )