Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj. Cei mai multi dintre romani nu au incredere in contractele pe care statul le incheie cu firme private

Antena3 Antena3,
Sondaj. Cei mai multi dintre romani nu au incredere in contractele pe care statul le incheie cu firme private

Peste trei sferturi dintre romani nu au incredere in contractele pe care statul le incheie cu firme private. Si ce este mai grav, acestia spun ca vad cum banii de la buget se scurg pe achizitii ineficiente care. continuă pe Antena3

Vezi harta care arata unde mor cei mai multi oameni din cauza poluarii

Poluarea atmosferica ar provoca anual, se crede, 1,2 milioane de decese premature in intreaga lume, dar rata mortalitatii variaza foarte mult de la o tara la alta. Earth Observatory din cadrul NASA a creat o.

Peste 90% dintre francezi se opun aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Peste 90 la suta dintre francezii care au raspuns unui sondaj realizat de publicatia Le Figaro s-au opus aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen. Doar 8,52 la suta dintre cei peste 13. 000 de respondenti s-au declarat de acord ca romanii si bulgarii sa adere, din ianuarie 2014, la spatiul de liber schimb. Pe forumul paginii unde a fost publicat sondajul au aparut aproximativ 300 de comentarii, majoritatea negative la adresa celor doua natii. Cei mai multi dintre francezi sunt .

Peste 85% dintre romani nu reusesc sa-si incadreze cheltuielile in salariu

Peste 85% dintre romani afirma ca nu reusesc sa acopere permanent chelutielile lunare din salariu si mai putin de jumatate dintre ei spun ca se incadreaza in salariu destul de des, potrivit unui studiu comandat de Provident Financial Romania si.

Experimentul Portofelul Pierdut: Bucuresti, pe locul 11 in topul onestitatii. Helsinki, orasul cu cei mai cinstiti locuitori

Un experiment cu camera ascunsa in 16 orase de pe 4 continente releva ca Helsinki, capitala Finlandei, este locuita de unii dintre cei mai onesti oameni. Potrivit testului realizat de Reader's Digest, care a implicat 192 de portofele pierdute, Bucurestiul se pozitioneaza pe locul 11 in topul onestitatii, in timp ce ultima pozitie in revine capitalei Portugaliei, Lisabona.

Pustii Europei / Liga I are cei mai tineri antrenori din primele 15 campionate ale Europei. Ne batem cu Austria

Doar de la inceputul sezonului, dupa opt etape, media de varstaa antrenorilor din Liga I a scazut cu 3,7 ani! La putin peste 41 de ani, am ajunssa avem cei mai cruzi tehnicieni din primele 15 campionate ale Europei.

Tineri si linistiti / Liga I are cei mai cruzi antrenori din primele 15 campionate ale Europei

Doar de la inceputul sezonului, dupa opt etape, media de varstaa antrenorilor din Liga I a scazut cu 3,7 ani! La putin peste 41 de ani, am ajunssa avem cei mai cruzi tehnicieni din primele 15 campionate ale Europei.

FIA si Formula 1 Group au semnat Acordul Concorde: Mai multi bani pentru FIA.

Federatia Internationala de Automobilism, care reglementeaza din punct de vedere sportiv si tehnic Marele Circ, si Formula 1 Group, companie condusa de Bernie Ecclestone, care administreaza drepturile comerciale ale Formulei 1, au semnat Acordul Concorde, act care va guverna F1 in urmatorii 7 ani, potrivit Mediafax. Acordul Concorde este un contract incheiat intre FIA, Ecclestone si echipe, pe baza caruia se desfasoara principalul sport automobilistic. Una dintre cele mai importante prevederi .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )